Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
23-02-2014 - Ramboo  ....
De afsluiter van vele dagelijkse updates van het bouwen van een 4x4 eend. Project 4x4. Niet meer dagelijks een update, maar zo af en toe een update over de wijzigingen, veranderingen, aanpassingen en avonturen. Zo ben je dagelijks bezig, 91 dagen gewerkt, geklust en gewerkt aan mijn droom. Bijna 800 manuur werk totaal verspreid over 6 dagen en avonden per week, honderden kilometers afgelegd voor onderdelen uit 4 landen, tientallen vellen schuurpapier, meters lasdraad, Tientallen uren achter internet voor informatie en tot slot een paar pleisters, en dan is hij ineens klaar, af, RDW gekeurd, rijdbaar en is het genieten van iets wat jezelf gemaakt hebt, waar je al zolang over droomde. Staat hij zomaar voor de deur. En al zeg ik het zelf: Het resultaat mag er zijn!
Mag ik u voorstellen: Ramboo! De Citroen 2cv6 Special Barbour 4x4.

Allereerst wil Alfred van de eendenwacht (www.eendenwacht.nl) bedanken voor de ruimte, geduld en hulp aan mijn Project 4x4. Zonder de eendenwacht en Alfred was dit nooit gelukt. De materialen, de kennis, de mogelijkheden. Alles!!!
En nu ik toch aan het bedanken ben, Project 4x4 is mede tot stand gekomen door: Thomas van der Jeugd, Erik Dammers, Henk Verboon, Edwin Veller, Alfred & Marja, Eveline, Hans van der Jeugd, Martijn van Well, Marcel Chabot, Jasper Dammers en diverse bedrijven zoals Lasbedrijf van de Graaf, Van Leeuwen Truck Service, RDW, DGP, Pon, Peter Eijgenraam Brandweer Vlaardingen, Louise.de, Wurth, Autoherstel bedrijf Schalkoort, AGO Auto-materialen, Hans de Kanter van Partz.nu (VDO), Filip van Gool (VGS), Burton Car Company, The Autosport Company (Biesheuvel), CQS Citroparts, De Graaf 2cv Onderdelen, Van Pelt,  Perfect Product, Van der Linden Watersport, Praxis, Letter Atelier, Libra Cars, Gamma, Hogendijk Automaterialen, LaRo Loods, Marktplaats, Brunox Shop, Onderdelen Direct, Bart Ebben, Grafix2cv, Thierry et Pierre van PF Composites, en natuurlijk Louis Barbour van Barbour 4x4 Inc.

Speciale dank gaat uit naar mijn vrouw Eveline, voor al haar geduld, ideeen, en begrip. De afgelopen maanden was ik alleen maar bezig met de auto en stond een normaal (sociaal) leven even op de tweede plaats. Duizend maal dank!!!!

Uiterraad zijn er nog vele mensen die ik moet bedanken. De lijst zal aangevuld worden met die ik nog vergeten ben te melden. Het waren er vele. Ook jullie die dit lezen en reageerde op facebook met alle mooie woorden en complimenten mijn dank doorvoor.

En nu Klaar? Nee, echt klaar is Ramboo nog niet. De welbekende plintjes, de welbekende puntjes op de i moeten nog gedaan worden. Een paar schakelaars aansluiten, wat wijzigingen in gebruiksgemak moeten nog doorgevoerd worden. Wanneer is een auto nu echt klaar? Nooit. Van het bouwen vloei je over naar onderhoud, aanpassen en wijzigen. Nu zit de standaard 602cc motor er nog in. Maar niet voor lang heb ik zo mijn idee. En zo blijf je bezig. Normaal zou ik mijn blog afsluiten met "Morgen weer verder.... "  maar nu niet. Van de week weer verder, tussendoor, tussen het normale leven door, weer wat klussen. Geen 6 dagen in de week meer. Voor nu sluit ik af met: Bedankt en Tot ziens !!!!

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact