facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
4-02-2014 - klapperbank.
Gisteravond was het toch weer laat geworden met Bakkie avond op de eendenwacht (iedere eerste maandag avond van de maand). Met enige vertraging was er nog wel een update opgezet en vandaag weer verder met de tank? Nee, dat schuif ik weer vooruit. Eerst de achterbank leuning vast op de manier zoals ik dat in mijn hoofd heb. Met de originele sluitingen van een 2cv bank, maar dan wat hoger op het binnenscherm gemonteerd. Ook weer een item waarvan je zegt, maken we even en monteren we even. Niet dus. Juist in deze dingen gaan veel tijd zitten en voor je het weet is de dag weer voorbij.

De steun is van de bank geslepen en een nieuw vierkante buis aan vast gelast en daarop weer een plaatje gelast om aan de leuning te bevestigen. De binnenscherm geleiders waar het gat in zit op hoogte, en ook vast gezet met een contraplaat aan de buitenkant (binnenkant achterscherm) voor extra stevigheid. Eindelijk een achterbank die vast zit, en waarvan de leuning kan klappen. Ok! hij zit niet geweldig, zit wat hoog, maar om even naar de Pizzeria te gaan in St. Mihiel vanaf de camping is het meer dan voldoende. Ik ben er blij mee en daar gaat het om.

Een achterbank die klapt is leuk, maar wat te doen met de hoedenplank. Versie 1.0 is nog niet klaar, maar zit met 2 buispijp steuntjes vast op het binnenscherm en op de originele punten achter. Zo kan je de bank klappen, spullen erin doen zonder dat je eerst je hoedenplank moet demonteren. Leek mij wel handig. Morgen maar eens verder met de hoedenplank, anti-buig strip moet er nog op, speakers moeten nog vast, en pas vrijdag kan ik de plank bekleden, want dan is de bekleding binnen. En misschien in de tussentijd toch nog wat aanpassen aan versie 1.0 wie weet.
Morgen weer verder......

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact