Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
8-11-2013 - Koets & chassis deel 5
En toen was het alweer vrijdag. Tijd om wat leuke dingen te doen. De schokbrekers monteren die gisteren op de stoep thuis stonden. Een simpel klusje. Je besteld online een set voor schokbrekers van Gabriel en een set voor achter. Volgende dag heb je ze en kan je ze monteren. Althans tot zover de theorie. Soms vergeten we even dat het een barbour chassis is en dan niet alles vanzelf sprekend is. En dus ook niet de schokbrekers. De achter schokbrekers zijn te lang en moet er klaarblijkelijk 2 setjes van voor op gemonteerd worden. Dat wordt weer nieuwe bestellen.

Dan maar verder met het leuke werk wat er is. Schuren. Het zou verboden moeten worden wat een kwalitatief uitermate, nouja je kent het wel. Maar het moet gebeuren. Voorbumper, achterbumper een aangepaste smalle koplampsteun van een 21pk, of azam, de handrem en de stuurstang. Nadat het geschuurd is en alles is weer lekker glad en schoon mag alles in de primer en dan een laagje of 2 Motip zwart op de onderdelen die zwart moeten en ook een laagje of 2 op de overige delen die grijs moeten worden. AC136 op kleur gemengd in een spuitbus. Ideaal.

En tussen al het geschuur door kijken en brainstormen wat te doen met: en deze keer de achterkant. Gaan we normale 2cv achterlichten plaatsen of AK lampjes (duplo), gaan we een normaal formaat kenteken op de normale plaats plaatsen of een vierkante plaat op de achterklep met een lampje. Als we die vierkante plaat nemen, kunnen we op die plek een lier half inbouwen. Of we maken het eerst origineel en passen het later aan. Of.... genoeg keuze als je een auto aan het bouwen bent. Weet jij het? Geef je mening in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  
 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact