Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
1-02-2014 - I Love Zichtwerk.
Weer geen weekend van twee dagen, maar vandaag weer lekker geklust en ik moet zeggen, met (zichtbaar) resultaat. Niets is mooier om echt zichtwerk te doen wat iedereen ziet. Gisteren de tank erin gezet, scharnierend en vandaag kon dan eindelijk de zitting op de tank en de leuning. De leuning is klapbaar gemaakt waardoor je een opklapbare bank hebt. Best makkelijk ivm meetings bijvoorbeeld. Alleen nog 'even' een soort van klaphek-sluiting verzinnen voor de leuning. Hij moet wel vast zitten maar ook makkelijk demontabel. Leuke klus voor maandag.

Tussendoor het tellerhuis op zijn plaats vast gezet. En dat kon pas wanneer het boutje van de reservewiel steun erin vast zat, en daarna de binnenbekleding en dan pas het plastic dashboard (waar ook de asbak in zit) en dan pas het tellerhuis. En dan kon ik eindelijk ook het tellerhuis bestickeren met de 4x4 sticker. Als je de voorste bak in schakeld en de achterste bak in schakeld, zie je op het dashboard een controlelampje. Met nu een mooie sticker erbij.

En omdat het tellerhuis er in zit, kon ook eindelijk de voorruit erin. Een getinte voorruit uit het setje van groen getint glas. Dat is pas zichtwerk. En daar hou ik van. Maandag weer verder met nog meer zichtwerk, nu eerst weekend......

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact