Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
21-11-2013 - Verlichting en... schuren
Geen totaal beeld van hoe het gaat worden, maar her en der een glimp van wat het kan worden. Vandaag eerst maar eens begonnen met waar ik gisteren mee bezig was. De deuren, motorkap en de achterspatborden. Schuren, plamuren, filler, schuren, primeren en weer schuren. Inmiddels zijn de deuren en de achterspatborden klaar voor de spuiter of de roller of de kwast met de uiteindelijke kleur. Schuren: Saai werk, niet sexy en je wordt het aardig zat na een redelijke tijd eentonig werk te moeten doen. Nog even en ik heb een RSI arm. Voorbewerken en schuren is bijna het hele werk. De lak maakt het alleen af. Dat houden we dan maar in onze gedachte.
De achterklep hadden we wat ideeėn en met een proefstukje dit vormgegeven. Of het ook zo gaat worden is nog maar de vraag. maar als uit eindelijk alle puzzelstukkies op z'n plaats vallen, hoop ik dat het geheel ook zo is, als wat we van te voren bedacht hadden.

Wat wel zo uitpakte met al die rare gedachtes zijn de achterlichten. Niet verkeerd en past met wat geleend gereedschap toch heel mooi. Het moet immers wel een beetje een uitdaging blijven. Nog niet allle onderdelen zijn binnen en nog niet alles is gemonteerd, al geven de foto's wel een duidelijke indruk wat we ooit bedacht hadden.

Voor morgen staat op de agenda: Motorkap afronden, achterklep afronden en achterkant afronden.
En dan Weekend!!!

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact