facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
23-02-2013 - Het chassis
Het chassis is de basis van de auto. Het platform en fundament. Hier begint dan ook direct het project mee. Alleen moeten er eerst wat onderdelen en andere items verkocht worden om de benodigde extra financien voor elkaar te krijgen. Een los chassis kost zonder niks nadda noppes in the UK omgerekend ongeveer 2000 Euro. Dan moet deze nog naar Nederland en daarna kan je beginnen met het prepareren van het chassis en deels opbouwen. Maar zover is het nog lang niet. Eerst vakantie en de wereldmeeting in Spanje en daarna gaan we het chassis daadwerkelijk bestellen zodat we in de winter het chassis op kunnen gaan bouwen, als een 4x2. Het opbouwen in stappen, is een plan, maar mijzelf kennende zal dat niet snel genoeg mogen gaan. Eerst het chassis, daarna deels opbouwen, dan onder de 07 als een normale 4x2 chassis en daarna verder sparen voor de andere onderdelen. Zo blijft het leuk, en heb je er dubbel zoveel plezier van (of verzin ik nu smoesjes).

Barbour Series IV - na Pasen leverbaar
Chassis (hoofd gedeelte) weegt ongeveer 63KG (AK400 +/- 66KG)
Achter brug 4x2 - 12KG
Achter brug 4x4 - 14KG
Tevens dan leverbaar uit voorraad de adapters voor de vering en uitlaat en met een beetje geluk ook de open veerbussen.

Onderdelen wens lijst:
2x veerpotten Acadiane in goede staat (neem hier contact op mocht je deze nog hebben liggen voor een schappelijke prijs via frank@2cvtravel.nl  )

MARKTPLAATS
Om de benodigde extra financiėn te vergaren, zet ik zo af en toe wat extra items die over zijn, of niet meer gebruikt worden op marktplaats. Alles tegen, als zeg ik het zelf, zeer schappelijke prijzen. Neem eens een kijken in mijn eigen marktplaats winkel op: http://www.marktplaats.nl/verkopers/408707.html

Nog lang niet alles staat op marktplaats, zoek je zelf nog onderdelen voor een 2cv stuur een email met je wensen en wellicht heb ik het liggen voor je.

Foto's: voorbeeld foto's van een 4x4 Barbour chassis

 
 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact