Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
20-02-2014 - Street Legal ....
Gisteren de eerste meters gereden en dat op video gezet. Het geluid was/is het gesprek van de dag geworden. De een vind het gaaf, de andere rally waardig maar ik vind het knap irritant. Wel leuk, voor even, maar niet meer dan 100 meter. Alles gecontroleerd en gechecked konden we opweg naar de RDW voor herinslag VIN en controle van de wijzigingen zoals de remmen achter van Trommel naar schijven. Op de snelweg erheen kwam ik al heel snel tot de conclusie dat ik zsm een nieuwe eerste RVS demper moest bestellen, maar ook het gaspedaal anders aanpassen.

Terug in de garage eerst alles opgeruimd nu we de ruimte hebben en gelijk een gaspedaal gepakt om deze aan te passen. Klaar voor montage. De rest van de middag hebben we opgevuld om een andere eend naar binnen te rijden om deze te demonteren. Immers in een Eendengarage hoef je je nooit te vervelen.

Einde van de middag was de Barbour (Ramboo) klaar en konden we hem ophalen. Terug in de garage staat ie nu te drogen en morgen kunnen we de demper vervangen (te koop aangeboden: Y stuk ipv eerste demper). En daarna nog tal van grote en kleine klusjes. De tunnel moet nog herzien worden, uitlaat aanpassen, boutjes afzagen, carberateur afstellen, draadboom vastmaken aan schutbord, draadboom verder afwerken, etc etc etc de afwerking en daar gaat ook zeker nog wel een paar dagen werk in zitten. Nog genoeg te doen. Morgen weer verder....

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 
 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact