Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
25-01-2014 - Even geduld a.u.b.
Wie kent het niet, het testbeeld van de NOS met even geduld aub. Je wist nooit of het 1 minuut of uren ging duren. Dat is nu ook een beetje hier het geval. Even geduld aub. Geduld met de benzinetank en de tellers zaag voor de tellers! Als de benzinetank er is, kunnen we weer veel doen, en bijna de gehele achterkant klaar maken. Maar die is er nog niet. Dus nog even geduld aub. Voorruit dan maar.

Dan de tellers. Die zijn binnen en wat zijn ze mooi. Met de hoezen, alle knopjes en een dozijn aan controlelampjes alles uitgelijnd op het tellerhuis. Dat wordt krap zeg, en vol. De volgende stap is gatenzagen. De kleine meters hebben een gat nodig van 51mm die we kunnen zagen met een gatenzaag die we nu hebben (Dankjewel Henk) maar de grote 81mm is nog even een uitdaging voor maandag. maar ook dat gaat goed komen. De rest is 10 en 12mm en alleen de ruitenwisserknop en de alarmlichtenknop zijn vierkant/rechthoekige gaten. Maar dat gaat ook wel lukken maandag.

Maandag wordt dus een dag vol gaten. Vandaag ook de verstralers erop gezet. Op de mega sterke steunen die volgens Jan ook dienst kunnen doen als sneeuwschuiver steunen (zoals de 2cv Sahara dat vroeger had). Wel een leuk idee. 
Maandag weer verder. Nu eerst weekend....

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact