Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
09-01-2014 - Pietjepecies
Rekening houden met dat wat je allemaal nog gaat doen en dat staat in verhouding tot je volgende actie. Watte??? Eigenlijk ben je steeds een aantal stappen verder aan het denken, uittekenen, bedenken, en bestellen dan waar je daad werkelijk mee bezig bent. Bijvoorbeeld: Gisteren de tank uitgedacht hoe we dat gaan doen. Als we die tank zo gaan doen, past de Aygo achterbank erop, en kan je die bevestigen (nadat je hem hebt aangepast) Maar zover zijn we nog niet. Sterker nog, er is nog helemaal geen tank. En toch ging de rit vanmorgen niet naar Vlaardingen, maar naar Barendrecht om wat spulletjes te kopen van een Aygo. Hoofdsteunen met pin voor de achterbank, originele achterbank beugels enzo. Want mocht de bank op de tank komen, en we willen dat bevestigen, dan ligt het voor het grijpen. Past het? Vast niet. Maar dan heb je wel alles onder handbereik. Dus zou je zeggen, terug in de grarage, bezig met de tank en bank? Nou nee... dat duurt nog een stap of 40 ofzo.

De spullen van Burton waren bezorgt en daardoor konden we nu de kachelpotten monteren met super beugels. Alles past, sluit en de rest van het setje is RVS. Past mooi bij een RVS uitlaat. Maarja dat was zo gebeurd, was next?
De bovenplaat vastmaken dan maar. De kooimoeren of schuifmoeren waren er ook en dan kan bijna de koets op het chassis gezet worden. En ook vast! Maar voordat je dat kan doen, moest eerst het tussenlager vast op het chassis. En dat wil je als pietjepecies, wel een beetje netjes uitgelijnd hebben. En dan is een laser een dankbaar stukje electronica. Met een marge van nog geen anderhalve millimeter overall staat alles in lijn. beter kan bijna niet.

En wat ook niet beter kan is de spaghetti-brei aan elec draden. Voor de een is dit hogere wis- en natuurkunde, voor de andere pure ontspanning. Maar wees gerust, beste beeldbuiskijker, dit lijkt ontploft, maar wanneer dit klaar is, is alles keurig gelabeld, opgeborgen, afgeknipt en afgewerkt. Maar zover is dat nog niet... morgen weer een dag!

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact