Uitrusting
Nederland is bij uitstek een kampeer land. Er zijn vele winkels te vinden waar je je spullen kan kopen. je hebt ruim de keuze uit allerlei soorten tenten, slaapzakken, kleding, kookgerei en accessoires om het kamperen tot een luxe te verheven. Omdat iedere reis, vakantie of uitstapje anders is kunnen we louter en alleen advies en tips geven over wat je eventueel mee kan nemen op je reis. ook hier geld weer, travel light and relaxed.
 
 
 
 
 
 
 
 

Uitrusting
Wat neem je mee. We kunnen een complete Paklijst opnoemen, maar ieder individu heeft zijn eigen wensen. 2cvTravel adviseert in diverse items van Slaapzak tot tent. Kies je eigen travel gear en onthoud altijd: Travel Light.

   
Slaapmatten
We noemen hier specifiek geen luchtbedden. 2cvTravel is van mening dat luchtbedden uitstekend geschikt zijn voor het rond dobberen in een luxueus zwembad met een cocktail in je handen dan om op te slapen.
Lees verder
  Slaapzakken
Tegenwoordig kamperen, trekken en reizen we erop los. We slapen op plekken waar het warm en vochtig is maar ook op koude droge plaatsen, binnen en buiten.

 Lees verder
  Tent Keuze
Elke tent is een compromis tussen binnenruimte, gewicht, afmetingen in opgevouwen toestand, gewenst comfort, prijs, en een veelheid aan persoonlijke voorkeuren.

Lees verder


 

 
Reis informatie
- Onderweg
- Paklijst
- Ambassade
- Autovignet
 
Papierwinkel
- Paspoort
- Identiteitskaart
- Carnets de Passage
- Dieren paspoort
- Gele boekje
- Groene kaart
- Int rijbewijs
- Reisverzekering
- Rijbewijs
 
Uitrusting
- Slaapmatten
- Slaapzakken
- Slaapzak Isolatie
- Slaapzak Dons
- Slaapzak Vezel
- Slaapzak Tijk
 
Tent keuze
- Seizoenen
- Onderhoud
- Materiaalkeuze
- Tent Boogstok
- Tent Katoen
- Tent Nylon
- Tent Noktent
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact