Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
16-12-2013 - Hoe heet ie eigenlijk?
Na een hele dag weekend, weer uitgerust bezig een de Barbour. Zoveel dingen te doen, waar te beginnen? Nu de achterkant van het chassis klaar is, kunnen we aan de voorkant verder. Alhoewel. Dan moet de 07 uit elkaar en daar rij ik nu nog dagelijks in. Dus slaan we dat vandaag maar even over. Maar er komt een moment dat de 07 zijn laatste meter gereden heeft. Dan moeten de donor delen eruit. Geen ontkomen aan, maar wanneer? Deze week? volgende week? Als het aan mij ligt lag de 07 al helemaal uit elkaar en alles wat over is, stond op marktplaats. Die tijd komt nog wel en veel, zullen we niet gebruiken, dus marktplaats kan goed gevuld worden. Ik zal hier binnenkort een GarageSale pagina plaatsen met alles wat in de verkoop gaat. Bijna een complete auto. Mocht je nog wat zoeken? Hou 2cvTravel in de gaten.

Afgelopen zaterdag kwam de post met daarbij een pakketje. Samengesteld door de "Welstand Commissie Regio Noord Holland" Deze chique commissie werd giftig door het gebruik van inbus boutjes (Misschien een rare zin, maar die persoon die ik bedoel, snapt deze regel als geen ander. Voor die het niet snappen: Edwin Van Veller werkzaam bij ERU heeft prachtige bolkopkaasschroefjes van RVS in een geseald kuipje van Smeerkaas opgestuurd! Waarvoor dank.) De zogenaamde lelijke inbus M5 boutjes zijn vandaag vervangen voor RVS M5 Bolkop schroefjes kruiskop. Staat inderdaad beter en de welstandscommissie had dus gelijk : ) Zie eerste afbeelding!

Na de bolkopjes een andere gadget op de koets gemonteerd. Snelsluitingen voor je driehoekjes van RVS. Een perfecte oplossing om snel en zonder gereedschap je driehoekjes eruit te halen, of de onderkant open te zetten voor meer ventilatie. Simpel maar doeltreffend. Ben je het ook zat om altijd maar te klooien met je driehoekjes? Ze zijn verkrijgbaar bij VGS in Belgie. Zo weer genoeg reclame gemaakt voor vandaag.

Desondanks vandaag toch weer wat gedaan. Naast wat zaken gemonteerd te hebben, ook een ontplofte werkplaats weer toonbaar gemaakt. Soms is het nodig. Morgen weer verder met het chassis en de deuren van....., van de barbour, van de 07. Nee niet de 07 die staat voor de deur. De nieuwe 07? Nee dat is het ook niet. Iedere auto heeft een naam. Jaren lang heb ik de 07 gehad. Waarom 07? Ik woonde in de wijk 7 in Rotterdam West en ten tijde van de vriendengroep Stampede was een nummer op je auto, het helemaal. Er waren al aardig wat nummers maar nog geen 7. Vandaar dat ik toen met 07 ben gaan rijden. Maar ik woon niet meer in wijk 7, en de 07 zal eerdaags fungeren als donor en een nieuw tijdperk van een nieuwe auto breekt aan, nu nog zonder naam, of weet jij een leuke stoere toepasselijke naam?

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact