Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
7-02-2014 - I love it when a plan comes together.
Zichtwerk, daar hou ik van, maar wat is er nou eigenlijk mooier dat alles wordt zoals je het gepland had of bedacht had. I love it when a plan comes together (de lijf spreuk van George Peppard). Maar nog leuker is eigenlijk nog wel dat wat je in je hoofd hebt, al een paar jaar, zeg maar een jaar of 12, uitgevoerd moet gaan worden, en nog geen uur later het compleet anders wordt en eigenlijk daar nog tevredener over bent, dan wat je in je hoofd had. Alles klopt zo, en dat is fijn.

Waar gaat het over? nou dat kan ik je vertellen. De auto krijgt zijn vorm, en kleuren en vormt al bijna een geheel. Veel zaken worden waarheid en zo ook het interieur. Zo was ik van mening dat ik er zwart vilt in wilde hebben. Al meer dan een decenia lang dacht ik dat het mooi zou zijn. En vandaag was de dag van bekleden. Via de winkels en leveranciers op jacht naar bekleding, maar alles viel tegen. Het was het net niet allemaal. Totdat Martijn zei van "Heb je het originele nog?" En wat bleek dat had ik en bleek in goede staat te zijn zonder al te veel vlekken. Alleen het was standaard grijs en niet zwart. Maar wat bleek, het staat vele malen beter dan zwart. Dus dat er ingeplakt. En even later de derde zijruiten er in kunnen zetten. Donkere ramen, lichte bekleding, zwarte stoelen. Perfect!

En natuurlijk de motor. Die was toe aan een test. Doet ie het? zijn alle draden goed aangesloten? Potje benzine eraan geknoopt en testen. In een paar keer deed ie het en kwam de auto tot leven. Nog een I love it.. was de uitlaat. In 1x dicht, zonder lekken en een heerlijk geluidje. (zie filmpje hieronder). Maar natuurlijk ook tal van andere dingen gedaan die nodig zijn, maar niet heel erg spannend.
Morgen hoedenplank afmaken (bekleding was nog niet binnen) en nog een paar kleine dingetjes. En misschien is er morgen wel post uit Belgie? Dan kunnen we verder met de tunnel. Bijna weekend. Eerst morgen weer eens verder......

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact