Meeting archief 2014
De meetings welke op 2cvTravel zijn geplaatst in het jaar 2014.
 
 
 
 
 
     
Ter Apel 2014
Je hebt in het weekend van Koninginnedag Koningsdag zoveel activiteiten dat de keuze, wat-te-doen, erg lastig kan worden. In bijna alle plaatsen van het land is er wel iets te doen. Maar in dat zelfde weekend, is er een 2cv meeting, die georganiseerd wordt door 2cv club Winschoten.
klik voor meer informatie » » »
  De eerste ZOB meeting 2014
De Wat? De ZOB, wat staat voor Zuid Oost Brabant. De eerste meeting georganiseerd door een paar families en vrienden. Ontstaan uit het idee dat
er weer eens een gezellige meeting in Nederland moet zijn voor Citroėns ouder dan 25 jaar waar gezelligheid voorop staat. En dat is gelukt, en hoe!
klik voor meer informatie » » »
  Xanten
Van een grote meeting naar een kleine gezellige meeting in Xanten Duitsland. Op nog geen 2 en een half uur rijden van Rotterdam ligt het gezellige Xanten (naast het Archeologisch park). Een meeting met alle ingrediėnten die het zo bijzonder maken. Van een toilet wagen, tot een grote bar met wit bier.
klik voor meer informatie » » »
  Frans Nationaal St. Dizier
Je hebt grote en kleine meetings. Als je het over een grote hebt, spreek je algauw over de wereldmeeting. Maar vergeet de Frans Nationale meeting niet. Meer auto's dan de laatste wereldmeeting in Spanje. De Frans Nationale is misschien wel de grootste meeting die er is.
klik voor meer informatie » » »
             
           
Crap a deuche Trophy 2014.
Een offraod trophy zonder tijdmeting in de Belgische heuvels vol met blubber, water, diepe trekkerpaden en steile gladde beklimmingen. Een rit van 100 kilometer die voornamelijk door 4x4 eenden gereden wordt. Er doen ook 4x2 eenden mee want zo zeggen ze, iedereen kan er aan mee doen. Er zijn klik voor meer informatie » » »
           
 
 
 
     
     
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact