facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
22-01-2014 - VDO (Vlaardingen Oost)
VDO kan staan voor Vlaardingen Oost. Maar staat ook voor Video Display Output, of gewoon VDO de meters voor in de auto's en boten. Vanmorgen geshopt in een snoepjeswinkel van Partz.nu, dealer van VDO met een magazijn vol met spullen, metertjes, sensortjes, benzinevlotters en alles wat je maar kan bedenken om de meters aan te wijzen of te monteren. Met een printje van wat we denken hoe we het dashboard willen maken doken we het magazijn in om alles bij elkaar te zoeken. Het moet immers wel op elkaar aansluiten en met elkaar praten. Grotendeels was alles aanwezig op de kilometerteller na. Die was even ter plekke besteld in Duitsland en is morgen binnen. Hoe snel kan het gaan. Erg snel!

Gewapend met de vlotter en de sensors zijn we weer terug gegaan naar de eendenwacht in Vlaardingen (Oost?) en verder gegaan met de achterbank. De bekleding is genaaid (Dankjewel Mar) en past perfect. Omdat de zijkanten ook aangepast zijn aan de auto, is de bekleding hier op de JBF methode vastgezet. Al met al een prachtige achterbank.

En de rest van de tijd zijn we bezig geweest met het maken van, jawel, een prototype. Dit keer een prototype voor een verstraler beugel die aan de bumperbouten (3x M8) vast gezet word zonder dat we hoeven te boren en te lassen in de bumper of de spatborden. Morgen het prototype namaken van 2mm staal wat wel op elkaar aansluit. Want ja, hoe vaak gebruik je nu een CV ketelbehuizing om een steuntje te maken. Nou eigenlijk best vaak de laatste tijd. Morgen weer verder.

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact