Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
17-01-2014 - Pas de productivité
De dag zit er weer op. Voor de meerderheid is het nu weekend, maar voor sommige overijverige enthousiaste hobbyisten met tijd te veel is het nog geen weekend. Een dag die de analen in mag als een heerlijk on-productief dagje. De tunnel was een mooie start, die al redelijk snel een tunnelvisie werd en vandaag een tunnelsyndroom. Zonder gespecialiseerd gereedschap, metaalbewerkingmachines is het lastig zo niet onmogelijk om in een redelijke termijn een tunnel te maken die past, aansluit, degelijk en, i know... elegant is met mooie juiste lijnen. Niet dat het onmogelijk is, tegendeel. Alles is mogelijk met mooi plaat materiaal. Alleen wil ik er ook geen 3 weken over doen. Er zijn nog genoeg klussen die gedaan moeten worden, al lijkt het van de buitenkant mee te vallen. De binnenkant is nog nagenoeg geheel leeg.

Zo hebben we nog een klus te doen die ook nog de nodige hoofdbrekens op gaat leveren. Een dood ordinaire benzinetank die verstopt moet gaan worden onder de achterbank in een beetje aparte vorm met rare aansluitingen en een ingenieus systeem om de hoeveelheid te maten, om maar wat te noemen.

Dus, na weer de nodige secondes, minuten en uren met Prototype bezig geweest te zijn, stappen we af van het idee van een eigen tunnel. Volgende week zullen we een polyestertunnel gaan monteren. Het blijft de eene concessie naar de andere, maar dan wordt het wel zoals ik het wil, of voor ogen heb. 

Dus bleef er nog even tijd over om Joost (hallo Joost) rond te leiden in de wereld van een Barbour in aanbouw, een paar extra kopjes koffie en wat leuke foto's van oranje eenden met uitgesneden spatborden. Morgen maar weer echte actie.

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact