Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
05-12-2013 - Code Oranje!
Storm raast over Nederland, code oranje, want de koets en al het plaatwerk gaat naar de spuiter in Hoek van Holland. (reclame: http://autoschade.autobedrijfschalkoort.nl/)  Code AC329 oftewel Orange Tenere gaat het worden. Maar hoe vervoer je een volledig gedemonteerde eend met alle losse onderdelen van Vlaardingen naar Hoek van Holland in een storm? Alle losse delen in de Xantia Break Servicewagen met karton, doeken, jassen en alles wat maar beschermd tegen schade. Alles staat immers in de primer na duizend miljoen jaar te hebben geschuurd. Voorzichtigheid is geboden. En dan de koets? Blijft het droog? De weermannen en vrouwen hebben ons beloofd dat het droog zou blijven in de ochtend. Toch voor de zekerheid een hoes over de auto (Met dank aan Thomas).
Een uurtje later kwamen we heel huids en droog aan in Hoek van Holland bij Schalkoort B.V. De eend die op wieltjes staat, kreeg gelijk een plekje naast de spuitcabine en zal deze week nog 'geblazen' worden. Wat inhoud dat we hem volgende week op kunnen halen. We zijn benieuwd. Heel benieuwd.

Terug in de garage van de eendewacht, begon het grote opruimen van over het algemeen, stof. Schuurstof wel te verstaan. En daarnaast wat inruilonderdelen voor Louis Barbour klaargezet voor volgende week als we afreizen naar Luik om de rest van de onderdelen van het chassis gaan halen. En als we dan toch voor ons idee de ruimte hebben, maar gelijk een begin gemaakt met het kanabaliseren van de 07. De banden (Michelin M&S 89) komen weer onder de 4x4 op de nieuwe gaatjes velgen. M&S 89 eraf, en M&S 100 erop. Zijn we gelijk klaar voor de horrorwinter mocht ie komen totdat de 07 helemaal uit elkaar gaat.

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact