facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
5-02-2014 - Prototype Wars.
Waar we gisteren geeindigd zijn, zijn we vandaag weer verder gegaan. En weer zo'n klus waar je liever niet aan begint, en het uitstelt, voor je uit schuift maar toch moet gebeuren. Gelukkig stapte Erik binnen en samen hebben we de o zo vervloekte vulpijp rubber op zijn plek gekregen. Een Kevlar achterscherm is toch wat dikker dan metaal, maar wel veel lichter. En het rubber is voor het dunne plaatwerk gemaakt. Passen meten schuren en borstelen lukte het ons uit eindelijk om het rubber (geen namaak van DG) erin te krijgen. Nadat we de doorvoer afgekit hebben en alles vast vast zit, kunnen we dit afstrepen op ons to-do lijstje. De tank is klaar en gereed om gevuld te worden. Dat gaat zeer doen aan de tank met deze huidige prijzen. Als het goed is gaat er 37 liter en een beetje erin. We gaan het afwachten.

Dan verder met een ander passen en meten klusje. Een beugel creeren voor een luchtfilter. We hebben bijna alle luchtfilters gepast. 2cv, Dyane, Ami, Mehari, Azam en wat andere soorten. Plan is om een prototype te maken van diverse beugels en restmateriaal om het luchtfilter zo te positioneren dat het reservewiel past (op de aangepaste steun) en dat alle kabels e.d. ook nog functioneren. Het houd je van de straat zullen we maar zeggen. Weer een prototype. Bijna de hele auto is een prototype aan het worden.

Ook maar een begin gemaakt met het interieur. 12v aansluitingen (4x) Radio ondermontage van een Visa en wat electriciteit. Weer een samenkomst van tal van items zodat we daarna de bekleding kunnen monteren/lijmen en ook de binnenbekleding. Dan gaat het opschieten. Alleen die tunnel nog even. Eerst morgen weer eens verder......

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact