Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
19-02-2014 - Maiden trip .... (caught on video)
Gisteren een hoop gedaan om vandaag de eerste meters te kunnen rijden en misschien we de eerste echte maiden trip. Maar voordat we dat konden doen, eerst nog wat zaken gecontroleerd, aangedraaid, wat benzineslang vervangen met nieuwe slangenklemmen, koppeling afgesteld en dan in de steeg de eerste meters. Het stuur zat nog niet vast en een mooie gelegenheid om recht te rijden, stoppen, stuurpijp omhoog, stuur recht erop, rijden, etc totdat het stuur recht zit.

UPDATE: De video's staan ook op Youtube: http://www.youtube.com/user/rageend

Daarna weer naar binnen, nog een paar zaken veranderd en het dashboard verder afgemaakt en dan de eerste echte maidentrip. Groene platen erop en starten, en rijden maar... Wat is dat spannend zeg. Werkt alles wel? Remt ie wel? zijn we echt niets vergeten aan te draaien? Nee! De steeg uit en de weg op. De eerste echte meters en wat is dit anders, wat is dit gaaf. Zo op de weg rijden merk je niets van de Quaife LSD diff in de voorbak. Wel dat hij anders veert dan een normale eend. Wat stugger, en dan de uitlaat. Wat een geluid. Nu maakt een RVS uitlaat wel wat meer herrie of geluid dan een normale stalen uitlaat, maar deze heeft geen eerste demper maar een Y stuk. Ze zeggen dat ie dan meer trekkracht heeft of meer snelheid. 1 ding is zeker hij rijd lekker, geweldig met een eigen geluid en helemaal super!!!

En nu we dan toch op het industrieterrein aan het rijden zijn, zijn we gelijk een blokje om gegaan en even langs het APK station om de remmen te testen op de remmen testbank. Toch fijn om te weten dat alles in orde is en dat het ook gelijk remt. Ook dit is allemaal nieuw of gereviseerd. Meten is weten en alles is perfect in orde.

Hij lijkt af, maar is het nog niet. Bijna dat wel, echter er moeten nog tal van dingen gebeuren. Morgen weer verder....

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 
 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact