Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
24-01-2014 - Tetris-sen?
Of je nu met blokjes of knopjes bezig bent, meters of benzinetanken, het blijft tetris-sen om alles in op en aan de auto te krijgen. Want veel ruimte heb je niet, al lijkt een lege eend, alle ruimte van de wereld te bevatten. Wat is tetris nu eigenlijk?
Tetris is een puzzel-computerspel ontworpen door Alexey Pajitnov. De eerste speelbare versie kwam uit op 6 juni 1984.[ook het jaar van de 07 en dus ook Ramboo] Het spel kreeg algemene bekendheid doordat het meegeleverd werd bij het spelletjesplatform Game Boy van Nintendo in 1989. (iets wat ik overgeslagen heb).

Om te beginnen is het pielen met de ruimte op het XL teller dashboard van PP. Ondanks dat XL staat voor Extra Large. Slechts een olie temp, volt meter, toerenteller, kilometerteller en een benzinemeter. 5 aan/uit schakelaars, 4 teller instel knopjes, ruitenwisser, alarmlichten, ruitensproeier en 12 controlelampjes. Maar waar laat je alles? schuiven, meten en passen met de ruimte die je hebt. Gaan we de flip switches gebruiken of andere, wel of niet ON/OFF plaatjes, al met al een puzzel met wederom geen handleiding. Wel een handleiding hoe je de meters moet aansluiten. En dat zijn een heleboel kleine draadjes. Morgen maar eens een Emmertaler gatenkaas maken van het dashboard. En hopen dat alles in 1x past. (zal wel niet).

Dan de tank. Deze zou misschien ook vandaag binnenkomen. Althans dat was de verwachting. Aan het einde van de middag maar eens langs gegaan om te kijken hoe het vordert. Het was maar goed dat we even kwamen kijken want bij de bouw ervan kwamen we al wat punten tegen die aangepast moesten worden. De vul opening moet omhoog (om alles te kunnen vullen) en de rand om de vlotter sensor gaat er weer af. maar ook de zitting van de bank meegegeven zodat ze deze echt op de juiste maat de bevestigingen vast kunnen lassen. Het lasbedrijf gaat er maandag weer mee verder. Verwachting is maandag of dinsdag klaar. Eerst morgen maar weer eens verder...nog geen weekend dus!

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact