Wereldmeeting 1993 Finland Nurmes
De tiende wereldmeting werd gehouden in 1993 in Finland bij Nurmes. Ongeveer 1200 auto's waren aanwezig waaronder 57 uit Nederland..
Gevraagd: Foto's en reisverhalen. Maak 2cvTravel compleet en voeg hier je verhaal toe. Het inscannen van foto's kunnen wij verzorgen. Neem contact op met 2cvTravel via het contactformulier.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Reisverslag en Foto's gevraagd!!!
Heb jij een reisverslag van de Wereldmeeting en een aantal digitale foto's?
En mag dit op 2cvTravel geplaatst worden?
Email het door naar info@2cvtravel.nl  of gebruik het contact formulier hieronder.
 
End 523 D 244 F 72
NL 57 GB 39 SLO 32
S 31 B 29 DK 29
A 22 N 14 P 11
I 9 GR 8 CZ 8
The 6 H 2 MC 1
And 1 AustraliŽ 1 Estonia 1
Japan 1 Lithuania 1 New Zealand 1
Polen 1 Rusland 1 USA 1
EthiopiŽ 1        
           

Nurmes Finland, 28.07 - 02.08.1993
DE ZON GAAT NIET ONDER TE NURMES. (Bron 2cv Huppel???)

Om zeker een goed plaatsje vast te krijgen, vertrokken we enkele dagen vroeger naar Finland. Dat was een goed idee, we vonden een aangenaam plekje tussen de bomen, niet ver van de feesttent en het sanitair.

Als welkomdrink kregen we een onbekend vocht voorgeschoteld, waarvan we beter de samenstelling niet kennen.

Na dit feestje was de meeting eindelijk gestart. Het uurrooster werd bijna steeds stipt nageleefd. Het was wel een hele opgave om alle activiteiten te volgen: Vlooienmarkt (Het meest interessante trefpunt), touwtrekken, waterspelen, schoonheidswedstrijd (Waar Dhr Kinart een welverdiende 6e plaats in de wacht sleepte met zijn prachtige ami 6), Gymkana met Belgen in de finale (D'huyvetter) en als neusje van de zalm voor onze landsroem, de songcontest met een Belgisch bisnummer!

Ons landje was wel goed vertegenwoordigd met 29 aanwezige wagens.

Er werd ook een avond besteed aan de voorstelling van de kandidaten voor het wereldtreffen van 1997: Nederland kwam uiteindelijk uit de bus.

Wat nog? 1204 wagens ter plaatse, 2680deelnemers, 29 landen vertegenwoordigd: (Fin 523, D 244, F 72, CH 66, NL57, GB 39, Slo 32, S 31, B29, DK29,A 22, N 14, P 1 1, 1 9, GR8,CS 8, L6, H 2, E 1, MC 1). Lekkerder bier dan aangekondigd en het leven in Finland was tenslotte niet verschrikkelijk duur.

Ons grootste probleem was de afwezigheid van volledige duisternis s'nachts. Slapen gaan om 2u. s'morgens als de zon opkwam, bleek een probleem te zijn.

Er waren natuurlijk klachten (dikwijls ongegrond): We moesten vroeg uit de veren om van een warm stortbad te genieten, maar in het algemeen mogen we deze wereldmeeting als een groot succes beschouwen! De organisatie was piekfijn en goed opgebouwd.

De organisatoren hadden wel op meer deelnemers gerekend (wij ook), maar ze verklaarden rond te komen voor de verschillende financiŽle posten. Dus, zeker geen verlies voor de kas.

Zondagavond werd het nogal bont met het vrije podium: Vicky en haar vrienden gaven een echt zang optreden weg. Dit viel zodanig in de smaak van het publiek, dat de voorzitter met veel moeite de tent dichtkreeg rond 3 u 's morgens! De rest van de nacht werd dan maar uitgedaan met gedoopte koffie naast onze tentjes. Het afscheid was voorzien om 9 u. maandagmorgen, maar het werd opgeschoven naar 11 u. Tenslotte vertrokken we naar Helsinki om er de Finnjet huiswaards te nemen, waar het werk ons wachtte. We zullen zeker wel veel talrijker zijn bij Peter en Sonia in Slovenie binnen 2 jaar, maar dat is een ander verhaal!


 

 
Wereldmeeting
 
Reisverslag
Foto pagina
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact