Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
13-02-2014 - Tunnelvisie deel II....
Niet alleen Tunnelvisie Deel II, maar ook weer een prototype deel III. Gisteren het achterste deel op maat gemaakt, en het middendeel wat er geregeld af moet, op maat gemaakt. 2 van de 3 delen en vandaag zou ik 'even' het voorste deel op maat zagen en dan een plaatje tegen de voetenbak aan. En vervolgens had ik nog heel wat plannen. Maar daar is niets van terecht gekomen. Niet alleen het uitmeten en uittekenen op het voorste deel vergde veel tijd, maar ook dat ### ding wat het gat in de voetenbak afsluit tegen de tunnel. Hoe een prototype nummer 3 een productie model is geworden.

Hoe simpel ziet het eruit. Plaatje, kwart lager een vouw erin, tunnel deel erop en aan elkaar lassen. En toch zit er iets meer in, de bak steekt een beetje uit, en daar moet je omheen. Het is lastig uit te leggen. Maar geloof mij, er zat veel denk en probeerwerk in, eer dat alles een beetje fatsoenlijk paste.

De tunnel past nu van voor naar achter, het ### ding is afgelast en afgekit, en morgen kan ik dan alles monteren zodat het ook vast zit. Beugel erop met de hendels en dan kan alles weer uit elkaar om het af te werken. Fijn klusje voor morgen, en dan ben ik wel even klaar met de tunnel, letterlijk en figuurlijk. Morgen weer verder....

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 
 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact