Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
17-12-2013 - Deurendag!
Wat zijn die deuren Kwalitatief Uitermate Teleurstellend om ze weer in elkaar te maken. Niet alleen het feit dat ze net gespoten zijn en anders dan anders zeer voorzichtig te werk moet gaan, had ik ook nog eens het lumineuze idee om alle ramen ook te vervangen voor Groen getint glas. Staat leuk zullen we maar zeggen, maar wat een [piep] werk zeg. Dat houd dus in dat je een deur echt tot de laatste schroef weer op moet bouwen. De fantastische raamlijsten moeten los en met nieuw glas weer vast. Appeltje Eitje zou je zeggen. Nou ik kan je vertellen dat dat niet zo is.

Als Therapie maar de schroefjes uitgezocht die allemaal nodig zijn voor de deuren. En dan zal je altijd zien dat je net 1 te kort komt. Dan maar een deur kanabaliseren. En bij het opbouwen naar een Special deurtje, het waren Club deuren, had ik niet alle delen. Dus dan maar de 07 kanabaliseren. Het zijn geen onderdelen die je nodig-nodig hebt om tijdelijk te blijven rijden. Met als resultaat dat 1 deur nagenoeg klaar is en de andere ligt klaar om klaar te maken.

Tussen de deuren door maar wat andere leuke dingen gedaan. Trekhaak gemonteerd met de Barbour achterbumper, toeter schoongemaakt zodat ie het ook weer goed doet, motorkap klem schoongemaakt en gespoten, brievenbus gemonteerd en hij werkt ook nog en wat andere onderdelen uitgezocht. En voor je het weet zit de dag er weer op.

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact