Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
03-01-2014 - In elkaar en uit elkaar maken
De dag beginnen waar je gisteren mee geeindigd bent. Maar wat was dat ook alweer? Dan maar verder met wat we denken te moeten doen. Pingelingeling de bezorger van de onderdelen kwam het pakketje Remschijven van Brembo brengen. Ideaal! nu weten wat we gaan doen. Versnellingsbak en motor. Remschijven erop, verlengde aandrijfassen bakzijde erop, aandrijafassen wielzijde erop, korte wielmoeren erop (ook achter), remklauwen erop, motor ervoor met motorsteunen locks van VGS erop, Y-uitlaat eronder, vering weer wat strakker en toen was het tijd voor de bovenplaat. Maar hoe gaan we dat nu doen?

Twee dagen nadenken, en het is zo gepiept. Plaat erop, speciaal 4x4 gereedschap van Edding 3000 om af te kunnen tekenen van onderaf, alle gaten markeren, (dit klinkt nu heel simpel, maar geloof mij dat is het niet), plaat eraf, gaatjes boren en de plaat er weer op om te kijken of alles weer klopt.

Alles klopt, ook de verlengde stoelbeugels die op het chassis (op de plaat) vast gezet worden. Idee en plan is gelukt. I love it when a plan comes together. Maar inmiddels was het weer laat, donker en nat. Einde werkdag.

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact