facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
06-12-2013 - Vijftig tinten grijs!
Van Code Oranje naar vijftig tinten grijs. Gisteren hadden we de koets, en al het ander plaatwerk, naar de Spuiter gebracht en dan blijft een vrij lege werkplaats over. Wat te doen? De een is bezig met andere verplichtingen en de ander pakt een paar onderdelen om die vervolgens grijs (AC136 Gris Rose) te spuiten. Een leuke verassing zo voor het weekend.

De gaatjes velgen zijn van origine wit. Niet geheel de kleur die we bedacht hebben en daarom wordt de buitenkant gespoten in AC136. En als je dan met een nieuwe lak bezig bent uit een nieuwe menging kan je maar beter alles in die kleur spuiten. Dus moesten de bumpers en de koplampsteun er ook aan geloven. Geen vijftig verschillende tinten meer, maar 1 kleur grijs. Wel zo netjes. (dat kan je dan weer niet zeggen over die 50 tinten).

Ook zijn de aandrijfassen wielzijde al 'getuned'. Schoongemaakt, kleurtje erop, nieuw hoesje en wat vet. Klaar om ze te monteren als alle onderdelen binnen zijn. Maar hoe zet je die vast op een manier dat je ze snel en makkelijk kan wisselen? Met een snel--sluit-pin. Welbekend in de agrarische sector. Nu ook in het wereldje van de 2cv!

En last but not least, een verse nieuwe benzine-binnen-leiding door het chassis. Die zit, maar waar de tank gaat komen? Dat is nog even een hele grote vraag, waar we nog geen antwoord op hebben. Dat komt vanzelf wel. Eerst een welverdiende weekend.

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact