facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
14-01-2014 - Zo die zitten
Lekker! Die stoelen zitten echt lekker, als je ze eindelijk juist gemonteerd hebt. En wat een nacht rust niet al kan doen. Vanmorgen de garage in, 1 blik erop geworpen (geen deuken) en aan de slag met 4 beugels. Stukkie vierkante buispijp in reepjes, gaatje door en door, buisje ertussen, vastlasen, primeren, motip zwart erop en klaar. En het zit als een vorst. hebben we daar nou zo moeilijk over gedaan? blijkbaar, maar soms is de eenvoud moeilijker dan het andere. Dat blijkt wel weer. (Huishoudelijke mededeling voor Mister YumYum; SMS niet aangekomen, er gaat gebeld worden via een landlijn).

En als de stoelen erin staan, precies... simsalabim weer een stoel eruit. Het is in elkaarmaken en uit elkaar maken. Tijd om net zo lang over de tunnel te doen als over de stoelen, of het schuren, al duurde dat wel heel erg lang. De tunnel die komt van het schutbord naar de achterbak, waar de cardanas of aandrijfas doorheen loopt. Deze moet uit 3 delen gaan bestaan, waarvan het middendeel afneembaar is ivm de smeernippels. Daarbij moet er ook een systeem in dat je de voor en achterbak in- en uit kan schakelen. Eisen? Ja natuurlijk hebben we die weer. makkelijk maken we het ons niet. Rond gebogen van achteren, middel deel ook, en voorste deel gedeeltelijk. Zou handig zijn als er ook een houder voor de iphone met 12V in komt, degelijk, licht en klootzak proof. Ohwja, hij moet zo smal mogelijk worden zodat hij tussen de stoelen past. Iets om ons morgen op uit te leven.

En zoals gewoonlijk tussen de bedrijven door weer de nodige kleine klussen gedaan, maar ook wat leuke klussen. De motorkap is bekleed, en de gril zit erin. Je moet immers ook leuke dingen doen : ) Morgen maar weer eens verder...

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact