Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
12-02-2014 - Een goede buur....
Een goede buur, zegt even tegen je dat er post voor je is. Uit navraag bleek dat de tunnel maandag al bezorgt was. Alleen, bij de buren en niet op de eendenwacht. Nu lopen wij daar een keer of 12 langs maar nooit hebben ze iets gezegd of wij iets gezien. Dan kan je lang wachten op iets wat er al is. Anyway, de doos met de tunnel is er enkunnen we aan de slag.

Althans, de gehele tunnel (uit 3 delen) uitgelegd, naast de auto, is wat langer dan wat erin past. Iets langer, zeg maar gerust een centimeter of 40 te lang. En het middenstuk is iets te breed. Een centimeter of 10. De stoelen staan al geheel naar de buitenkant ivm het lager, en nu moet het tussenstuk er ook nog tussen. Wat te doen. Denken, meten, passen, staal of polyester of toch staal of toch maar de polyestertunnel aanpassen. Linksom of rechtsom, Wat we ook kiezen, er moet iets aangepast worden.

Uiteindelijk de polyester tunnel gekozen en die 'even' pas maken. Eerst het achterste gedeelte en daarna het middeldeel. Omdat er ook een hoogte verloop en dikte verloop inzit is passen en aftekenen er niet bij. Meten, kijken, ernaast, opmeten en hopen dat het goed gaat. het middendeel is aangepast, en met een zuigende passing zit het tussen de stoelen die ook nog naar voren en naar achteren kunnen. Millimeter werk, en het zit als gegoten. Misschien een beetje te netjes.

Morgen verder met de voorste tunnel die nog een centimeter of 12 ingekort moet worden en dan een sluitstuk maken op de voetenbak. Dan alles eruit, bekleden met Carbonb wrap folie, hendels erop, stoelen erin, en binnen afmaken. Nog genoeg te doen (@DeeJee: zoals boutjes afzagen). Morgen weer verder....

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 
 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact