Reis informatie
Een Reis Plan maken? Waar begin je? Meestal ontstaat een plan uit verhalen van vrienden of iets wat je op TV hebt gezien en daar graag heen zou willen. De 2cv leent zich uitstekend om letterlijk overal heen te gaan. Binnen Europa maar ook ver daarbuiten. 2cvTravel heeft een aantal 'algemene - basis ' tips verzameld om zo een heerlijke reis met je 2cv te kunnen maken.
 
 
 
 
 
Vragen? Bel Informatie Rijksoverheid: 1400
 

Reis informatie
LET OP: Voor de juiste up-to-date reis informatie over de landen die op de route liggen. Controleer altijd bij de Rijksoverheid voor de laatste stand van zaken met betrekking tot die landen. Er kan een negatief reis advies afgegeven worden.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen

Met een reisadvies kunnen Nederlandse reizigers zich beter voorbereiden op veiligheidsrisico's tijdens een buitenlands verblijf. Zoals de risico's op ontvoeringen, gewapende overvallen, bomaanslagen, natuurrampen of oorlogsgeweld. Buitenlandse Zaken vermeldt in een reisadvies bijvoorbeeld welke gebieden veilig zijn en naar welke gebieden u niet moet reizen. Soms zijn er veiligheidsrisico's. Wees dan alert of reis alleen naar het land als dat echt noodzakelijk is.
 
Verhoogde terrorismedreiging
Nederland neemt deel aan de internationale coalitie die strijdt tegen de terroristische groepering ISIS. Nederlanders in het buitenland lopen daarom een verhoogd risico slachtoffer te worden van geweld en aanslagen. Blijf alert. Houd u op de hoogte door u aan te melden voor updates van de reisadviezen.

Reisadvies App
De BZ Reisadviesapp van het ministerie van Buitenlandse Zaken helpt u bij een goede voorbereiding van uw reis. In geval van nood heeft u met de app altijd de contactgegevens van de dichtstbijzijnde ambassade of consulaat bij de hand. En met de notificaties bent u altijd op de hoogte van veranderingen in het reisadvies van uw bestemming.

BZ Reisadviesapp bevat:
Actuele reisadviezen, met praktische kaarten. Hierdoor bent u altijd en overal op de hoogte van de mogelijke veiligheidsrisico’s in het land van uw bestemming.
Informatie over wat u kunt doen in noodgevallen, bijvoorbeeld als u uw paspoort verliest.
Contactgegevens van alle Nederlandse ambassades en consulaten in het buitenland. Via gps vraagt u de route naar de dichtstbijzijnde vertegenwoordiging op.
Informatie tijdens grote internationale evenementen.

Geen internetverbinding
De informatie is ook toegankelijk zonder internetverbinding. Pagina’s die u eerder heeft bekeken, blijven beschikbaar op uw telefoon. Handig als u snel moet weten wat u moet doen, bijvoorbeeld bij een ongeval. Om de reisadviezen te actualiseren heeft u wel internetverbinding nodig. Als u notificaties aan heeft staan, ontvangt u een actuele meldingen over uw reisbestemming. U hoeft tijdens uw verblijf dus niet steeds zelf te kijken. U heeft natuurlijk wel internetverbinding nodig om de nieuwe data op te halen.

De informatie uit de BZ Reisadviesapp staat ook op www.rijksoverheid.nl/reisadviezen

De app is te downloaden in Google Play en de App Store.

U kunt voor actuele reisadviezen ook het Twitteraccount volgen.

 
Reis informatie
- Onderweg
- Paklijst
- Ambassade
- Autovignet
 
Papierwinkel
- Paspoort
- Identiteitskaart
- Carnets de Passage
- Dieren paspoort
- Gele boekje
- Groene kaart
- Int rijbewijs
- Reisverzekering
- Rijbewijs
 
Uitrusting
- Slaapmatten
- Slaapzakken
- Slaapzak Isolatie
- Slaapzak Dons
- Slaapzak Vezel
- Slaapzak Tijk
 
Tent keuze
- Seizoenen
- Onderhoud
- Materiaalkeuze
- Tent Boogstok
- Tent Katoen
- Tent Nylon
- Tent Noktent
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact