Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
18-02-2014 - A car is born....
Zo ben je gisteren nog aan het vechten en stoeien om de tunnel en de stoelen erin te krijgen en zo is een auto geboren. De tunnel zit, de hendels voor 4x4 in te schakelen zitten ook, en vandaag stond op het programma, zo ver mogelijk komen. Om te beginnen met de binnen bekleding (note to myself: vast plakken) en dan de velours vloermatten. Ohwja en die passen niet in verband met de tunnel. Dus ook de vloermatten moeten aangepast worden. Het mes van Stanley in nagel nieuwe vloermatten om ze op maat te krijgen en dan lijkt het ineens af. Direct door met de achterdeuren en deur sloten.

Gelukkig kwam de versterking (Thx AJ) voor de voordeuren. Niet mijn hobby en ook niet van AJ om zie er goed en netjes in te hangen. Met 5 variabele verstelmogelijkheden kan je alle kanten op met een deur. Het was even pielen maar ze sluiten perfect. Even tijdelijke spiegels (oude originele) erop gezet omdat we geen tab M6-200 hadden. Mocht iemand zo'n rare tab hebben, kunnen de HD spiegels er ook op.

En dan is het een kleine stap verder om de auto compleet te maken, zichtwerk, met de voorspatborden en driehoekjes. A car is born. En hij mag dan af lijken, dat ist ie niet. Stuurstang moet nog vast, maar dan moet je even rollen om het stuur er zo recht mogelijk op te krijgen en op een brug 30 cm voor of achteruit is niet voldoende. Dan de onderplaat van het chassis en de boutjes van DeeJee moeten nog afgezaagd worden, wat tectyl her en der en natuurlijk nog een paar (originele) stickers mogen erop geplakt worden. Maar de eerste stickers met zijn naam zitten er al op.

Mag ik u voorstellen: Ramboo, de Citroen 2cv6 Special Barbour 4x4 . Morgen weer verder....

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 
 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact