Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
10-02-2014 - Pas de tunnel.
Vol goede moed op deze maandagochtend begonnen met de auto, maar waarmee? Kleine klusjes totdat hopelijk de post komt of pakket dienst met de tunnel. Nu niet direct naar foto 2 gaan want dat is de oude tunnel met het protoype. Dus wachten geblazen en maar de kleine onderdelen erop geschroefd, wat draden weg gewerkt, tweeters voorin gezet, beugeltje hier en daar opgehangen, de werkplaats opgeruimd qua gereedschap en nog geen post.

Wachten duurt lang en je verder wilt. Verder met de tunnel, de stoelen, het schakelmechanisme. Verder afmaken en het liefst zover dat we kunnen rijden. Toch maar weer de oude tunnel gepakt, wat ontbreekt er, wat kunnen we zelf maken met de middelen die we hebben, en in de wetenschap dat vandaag (niet) of morgen het pakketje komt, heb ik het maar zo gelaten voor wat het is. Morgen weer verder....

Update 23:30 uur: Thomas en AJ zijn vanavond verder gegaan met de auto om de remmen af te ronden. Doordat alles nieuw en of gereviseerd is, was het pedaal nog niet lekker strak. Toch misschien nog wat lucht in de leidingen. Met een vacuumpomp en alles inelkaar en uitelkaar zijn de voorremmen strak. Maar door al testen van de electronica was de accu wel aan een oplaad beurtje toe. Van gloeiende spijkers naar verstralers. Van een Blue Monday naar Bright Light.

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact