Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
7-11-2013 - Koets & chassis deel 4
Soms lijkt het wel of je de afgelopen dagen niets gedaan hebt. Weer geen zicht werk, weer geen grote dingen gedaan die vorm krijgen, maar ondertussen worden er best wat puntjes op de hele lang lijst weg gewerkt. maar er zijn ook nog tal van puntjes op die hele lange lijst die nog niet duidelijk zijn. Zoals een dashboard voor je meters. Omdat de transferbox op de voorste versnellingsbak zit kan je geen kilometertellerkabel erop monteren en moet je een andere digitale teller (street legal) monteren, maar welke meter(s) neem je dan en hoe ga je die monteren? Makkelijkste is een Club dashboard te pakken, plank erin, 2 ronde gaten van 80mm erin en klaar. Maar dat vind ik weer niet zo mooi. Andere optie is het XL Dashboard van PP-2cv.be te bestellen en daar al je meters in te zetten. Kost wat, heb je ook wat. Of je probeert met een voordeur (?!?!) een soort van mal, idee, optie te maken om te kijken hoe zoiets lijkt, of het past en of je de tellers wel ziet als het stuur ervoor staat. Kortom: Alles is mogelijk, en welke keuze maak je dan. Goeie vraag, dat weet ik nog niet.

Maar zoals je op de foto's kan zien, zijn de Kevlar spatborden van VGS gemonteerd en pas gemaakt. Op de juiste plaatsen de gaten geboord, en her en der wat weg gehaald wat te veel was en het resultaat mag er zijn. Ze passen perfect. Direct ook maar spuit/verf klaar gemaakt.

Morgen? Gabriel Schokbrekers monteren, chassis misschien verder opbouwen, voor zover mogelijk en weer wat plaatwerk schuren. Oja, misschien ook verder met het uitdenken van een Dashboard. Zelf maken, of toch maar kant en klaar kopen. We zullen zien. To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact