Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
18-11-2013 - Koets (& chassis) deel 8
Meestal waar de vrijdag mee eindigt begon de maandag mee. Opruimen. Alles uit de koets om dat ook van binnen van een eerste contrastlaag te voorzien. Stoned van de dampen zag ik toch nog twee plekjes op de koets waarvan 1 met en uitdeuksetje zo vlak mogelijk gemept heb en vervolgens met plamuur  afgestreken. En wat doe je als je wat over hebt? proberen alles op te maken. En dat laatste heb ik op de oude koplampen gepoogd te strijken. Best lastig een ronde koplamp glad strijken met plamuur.

Daarna was het helemaal feest. Ouderwets kliederen en klodderen met Vecom E_12. een raar goedje wat ook wel bekend staat of stond als vloeibaar metaal. Ik heb deze potjes al zolang ik eend rij en ooit een achterdeur ermee gerepareerd en dat zit nog prima, zonder roest. Alleen we zijn denk ik algauw 15 jaar verder en een THT datum staat er niet op. Voeg het glaasje potje bij het andere potje, goed roeren, en smeren maar. Nadeel is dat het vloeibaar is in die zin, echt gaten ermee dichten is een kunst. wachten tot het gaat harden en dan dicht smeren. Morgen het resultaat. ik ben heel benieuwd of dit gewerkt heeft.

Morgen ook maar eens bezig met mijn nieuwe velgen (Bedankt Nick, Jan, Marcel en Alfred). Zonder dat de velgen ook maar een meter gereden hebben, hebben ze al heel wat kilometers achter de rug. Citroen-Post is geweldig. Beter en sneller dan Post NL, DHL of een andere pakket boer.

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact