Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
31-12-2013 - Volgend jaar verder
Maar eerst nog wat doen. De achterdeuren lagen nog op mij te wachten en ook de motor. Een paar kleine dingetjes alvorens de deuren definitief op slot te doen voor 2013. Eerst de motor afgemaakt. Rubbertje om de olieleiding bij het plaatwerk of geforceerde luchtkoeling beplating, V-Snaartje, de nieuw opgelaste M5 boutjes voor de dynamo kap bijgewerkt en een nieuw gaasje ervoor. De oude was ooit lang geleden gesneuveld in Luxemburg door een tak van armdikte die onder de motorkap, dwars door de ventilator stak. Daar kunnen ze niet tegen. Jaren mee doorgereden en nu tijd om het te vervangen.

Dan de deuren. De bestelde zwarte kraagringen waren binnengekomen die nodig zijn om de carbon deurpanelen in de M5 klinkmoeren te bevestigen. Een fluitje van een cent als alles klopt en past. Fohn erover om het allemaal nog mooier en strakker te krijgen en klaar. Weer een deel wat we kunnen afstrepen.

En toen was het wachten op de post, die niet kwam. Anders konden de nieuwe Brembo schrijven gemonteerd worden en dan ook de aandrijfassen en het motorblok, om vervolgens alles uit te lijnen. Helaas. Alles ligt klaar. Nouja bijna alles. Geen post is geen schijven is vroeg naar huis. Eerst maar weer eens alles opgeruimd. Niets is lekkerder om het nieuwe jaar te beginnen met een opgeruimde werkplaats en gereedschapskist.

Vanuit Rotterdam wens ik jullie allemaal een fantastische jaarwisseling en een mooi 2014. Tot ziens op een meeting op aanstaande donderdag 2 januari 2014 weer hier op 2cvTravel.

/*Proost/*

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact