facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
11-01-2014 - Bladzijde 77
Gisteren niet de koets op het chassis gekregen, de dag was alweer voorbij voordat we het eigenlijk wisten. En dat was wel het doel, de koets erop. Als er een bladzijde 76 van de handleiding bestond (zie gisteren) , konden we maandag weer verder. Dus het weekend ingekort met 1 dag en vandaag symbolisch de pagina omgeslagen, bladzijde 77. De koets zit er eindelijk op. En ook nog eens vast. Al met al was het toch nog een klus van bijna 3 uur. Hij zit, en daar ben ik blij mee. Weer een mijlpaal gehaald. weer een item van het lijstje kunnen strepen.

En als de koets erop zit, kan ook de cardanas of aandrijf as door de koets vast, en kan de uitlaat eronder. Een prachtige gepolijste RVS uitlaat met een RVS uitlaat montage setje erbij. Ideaal en prachtig spul van Burton. Het past, zit goed, goed afgewerkt, en gaat hopelijk ook lang mee. Geweldig om zo te kunnen sleutelen.

En zoals altijd tussen de bedrijven door nog wat andere bezigheden zoals een aluminium carterplaat pas maken, gaten uitmeten voor de aftap pluggen van de motor en de bak (nu alleen nog een 7 gaten zaag zien te vinden) en wat ander klein spul gemonteerd. Al met al een productief dagje voor een zaterdag. Mag ik dan nu weekend vieren?
Maandag weer verder....

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact