Meeting archief 2008
De meetings welke op 2cvTravel zijn geplaatst in het jaar 2008.
 
 
 
 
 
     
24h02'cv Spa-Francorchamps
Vrijdag 10 oktober 2008 - Eindelijk de klok tikt 17:30 uur op het werk, tijd om te gaan, auto inpakken en samen met Inge en Jurgen zetten wij koers naar Spa Francorchamps. Deze meeting hebben we de hele week naar uitgeleefd. Dit is voor mij (Eef) de 5 keer Spa, voor Frank........(veul).
klik voor meer informatie » » »
  25e internationale CCR Meeting Rozenburg - De Punt. De weersberichten hield menig citroenrijder dezer dagen in gaten. Helaas zijn de vooruitzichten niet zo goed als we hoopten, maar dat geeft bij deze meeting ook niet. Er staat altijd wind, en er valt geregelt wat uit de hemel op ons neer. Zo ook deze meeting. Zware wind
klik voor meer informatie » » »
  9e BesteleendenMeeting (BEM)
Vorig jaar een geweldige meeting meegemaakt met ongelooflijk mooi weer in een nog mooier landschap. (zie 2007)
Dit jaar waren wij (Frank & Eveline) weer met de AZU uit 1960 en reden op met Alfred & Marja met hun AK400. De vrijdagavond zijn we vertrokken en de weg was niet druk te noemen.
klik voor meer informatie » » »
  Grenstreffen Buurse.
De Acadiane was er klaar voor, Grenstreffen in Buurse. Na het werk auto ingepakt, ik ging alleen dus had niet veel nodig en zou in de auto slapen. Frank zou dit weekend niet meegaan, die ging 92 km fietsen in Noorwegen. 
Vrijdagavond rond de klok van 18:15 uur zouden Tim, Marja en Alfred bij ons thuis
klik voor meer informatie » » »
             
     
Plattinnekes meeting 2008
Vrijdag 22 augustus tot zondag 24 augustus staat de Plattinnekes meeting geplant. Na vrijdags te hebben gewerkt wordt na het eten de eend ingeladen en vertrokken rond een uur of half zeven. De bestemming is Zondereigen, net over de grens bij Baarle Nassau. Op de A16 ter hoogte van Breda
klik voor meer informatie » » »
  Leffe meeting 2cv club Huppel in de Hertenhoeven te Merksplas.
11 tot en met 13 juli 2008 Vrijdagavond komen Denissa en ik (Tim) aan, het is gelukkig nog vroeg deze keer, zodat we de tent niet in het donker op hoeven te zetten. Ook hier zijn we in getraind geraakt in loop der tijd, vooral wanneer Cor in de bar is geweest. Nadat de tent klik voor meer informatie » » »
  60 jaar 2cv - Rochefort (B)
7 - 12 augustus 2008 Rochefort Belgie. 60 jaar 2cv in Belgie. Een eenmalige meeting georganiseerd door de diverse 2cv Clubs van Belgie en 2cvTravel was er bij. Een impressie van deze meeting. rageend/07 - Vrijdag avond net koud terug van 4 weken Raid Iceland weer een weekend weg met de 07. nog geheel iklik voor meer informatie » » »
  60 jaar 2cv - Sevenum
12 - 15 juni 2008 Sevenum Limburg. 60 jaar 2cv in Nederland. Een eenmalige meeting georganiseerd door de diverse 2cv Clubs van Nederland en 2cvTravel was er bij. Een impressie van deze meeting. rageend/07 - Donderdag avond vertrokken vanuit Rotterdam richting Venlo. Helaas was het erg druk op de
klik voor meer informatie » » »
             
     
33ste CCNL Internationale Waggel meeting Safaricamping Beekse Bergen te Hilvarenbeek
Waggel meeting “Op z’n Hollands“ 29 mei tot 1 juni 2008.  Donderdag vanaf een uur is het terijn open, wij, Cor en Tim komen rond negen uur aan. Met inschrijfnummer 117 komen we binnen. Frank v A is er al. We zoeken een plekje, op een veldje
klik voor meer informatie » » »
  Van huis naar het Conservatoir en terug binnen 24 uur. In het kader van 60 jaar 2cv en het 25 jarig bestaan van CCR, (Citroen Club Rijnmond) zijn de leden van de CCR de uitverkorene om een bezoek te brengen aan het Conservatoir te Parijs. Het heiligdom der heiligdommen. Even een klein verslag van deze onvergetelijke dag.
klik voor meer informatie » » »
  La 16e Rencontre Nationalen des 2cv clubs de Frans te Dunkerque 30 april tot 4 mei 2008  We hadden met de 2cvTravel groep afgesproken in Duinkerken, zodat ieder voorzich erheen kon rijden en de woensdag zelf in kon vullen. Wij (Frank en Eveline) namen eerst nog in de regenachtige ochtend deel aan een oldtimerrit door krimpen. klik voor meer informatie » » »   5e CCR Polder meeting in Mookhoek 18 tot 20 april 2008. De CCR (Citroën Club Rijmond) bestaat dit jaar 25 jaar. De eerst meeting van de club dit jaar werd gehouden op de camping in Mookhoek. Dit keer voor het vijfde jaar weer een succes. Wij kwamen een vrijdag avond aan en zetten de tenten op en maakte nog snel even wat te eten. klik voor meer informatie » » »
 
 
 
     
     
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact