facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
20-11-2013 - Schuren en Land Rovers
Een eend strak maken is onbegonnen werk, maar de meeste deuken weg werken niet. En strak maken voor spuiten is ook geen overbodige luxe, ondanks dat je er met je neus opzit, is strak, strak genoeg. Maar wat een werk om dat resultaat te krijgen. De deuren zijn veel werk. Zeker de onderkanten, maar met dat rare goedje is het dan toch goed gekomen. De gaten zijn weg en vervangen voor vloeibaar staal. Afgewerkt met wat spuitplamuur of filler en een laagje primer. Zo ook maar begonnen met de motorkap. Een paar nare deukjes en wat plamuur doet wonderen. Zo lang-zamerhand wordt het wat en is het meeste al klaar voor het echte werk. De kleur !!! Welke dat wordt? zien jullie binnenkort. Suggesties zijn altijd welkom : )

Tussen de bedrijven door nog een uitstapje gemaakt, om-de-hoek naar de laro Loods (www.laroloods.nl) om een paar achterlichten te halen. Mooie stevige gesealde lampen die niet misstaan op een Eend. Ook de ronde mistlamp en achteruit rijlamp misstaan niet. Nu kunnen we passen en meten en kijken hoe we het gaan maken.

En een eerste begin gemaakt van de serviceluiken in de bodem van de koets. Zo kan je bij de achter versnellingsbak, de remmen (Xantia) en de smeernippels. 

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact