Meeting archief 2012
De meetings welke op 2cvTravel zijn geplaatst in het jaar 2012.
 
 
 
 
 
     
12e BesteleendenMeeting (BEM)
Al tien jaar bij Boer Leo op Camping de Boterbloem in Amerongen (!) Een lustrum! Wat samen gevierd werd met Boer Leo die zelf 2 kratten bier kwam brengen. Wat is het een unieke plek om hier een meeting te mogen houden. Een meeting op geheel eigen wijze waar de prijs ter plekke wordt bepaald. Ook dit jaar
klik voor meer informatie » » »
  2cv Huppel Schoonaarde.
Na heel wat meetings was het weer tijd voor de Huppel meeting. Dit keer in Schoonaarde Belgie. Hoe vaak we nu al dat saaie stuk hebben gereden van Breda naar Antwerpen, is heel veel. het wordt iedere keer weer saaier en saaier. De weg naar Schoonaarde is ook de weg richting Lille (Frankriijk) alleen ga klik voor meer informatie » » »
  31th 2cv GB meeting St. Yves.
Bank Holiday is de laatste vakantie (lang weekend) voor kerst. Als je dan in Engeland bent, weet je dat ook ondmiddelijkl. Alle wegen zijn overvol en alle britten zoeken hun weg naar hun bestemming voor dit laatste lange weekend tot kerst.
Wat is bank Holiday?
klik voor meer informatie » » »
  4e Lindetreffen - Oldeholtpade
Het moest er ooit eens van komen. Lindetreffen in Oldeholtpade of all places. Vorig jaar konden we niet, het jaar daarvoor waren we ergens anders en dit jaar... dit jaar moesten we komen. En het was een geweldig super weekend. Aan te raden voor alle meeting gangers. Over het algemeen een rustige meeting klik voor meer informatie » » »
             
     
2cv meeting Back 2 Beusichem
Back to Beusichem - Met andere 2CV-verenigingen werdt op 13 juni 2009 een sterrit georganiseerd naar Beusichem, de “moeder aller 2CV meetings” (1964). Rond het 40-jarig bestaan van de Ami, nodigde men alle A-types uit, in het bijzonder die uit het bouwjaar ‘69 (i.v.m. een tentoonstelling op de markt).
klik voor meer informatie » » »
  2cv meeting Xanten (D)
Xanten voor die het nog niet weten (Wikipedia: Xanten is een stad aan de zuidoever van de Duitse Niederrhein in het noordwesten van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen en behoort tot het district Wesel in het regeringsdistrict Düsseldorf. Xanten telt 21.595 inwoners. De stad kan worden beschouwd als de klik voor meer informatie » » »
  Voorjaarsmeeting in Ter Apel
Voor 2cvTravel een korte meeting, maar wel een gezellige meeting. De Voorjaarsmeeting welke door 2cv Club Winschoten georganiseert wordt en bekend is om zijn beroemde of beruchte, 'gehaktballen', was een heerlijke voorjaarsmeeting met zeer goed weer. De ingang was een beetje lastig vinden
klik voor meer informatie » » »
  polder meeting in Mookhoek
De 6e meeting in Mookhoek, voor vele de eerste meeting van het seizoen, waardoor het vaak een gezellig weerzien is van oude bekende. ieder jaar is het weer drukker en gezelliger dan het jaar daarvoor. Echter, de ruimte is beperkt waardoor zoveel mogelijk tenten, campers en caravans op het eerste veld
klik voor meer informatie » » »
 
 
 
     
     
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact