Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
12-12-2013 - Opbouwen!
Gisteren stiekem al een klein beginnetje gemaakt. Het schreeuwt om aangepakt te worden. Bouw mij! maak mij! Maar vandaag konden we dan echt beginnen met het opbouwen van de Barbour - Alias 07. Maar waar begin je? Alles was eraf, en alles moet er weer op. De draadboom was al gecontroleerd en aangepast. En deze zit nu met nieuwe plakkers vast op de vers gespoten koets waar later nog nieuwe bekleding in komt. En als je daar dan toch bent, kunnen eindelijk de achterlichten erop. De 4x4 kenners of liefhebbers zien het direct, voor wie het niet ziet, het zijn lampen van een Land Rover Defender nieuw model. Knipperlicht, duplo achterlicht, Mistlicht maatje XXL - Achteruitrijdlicht maatje XXL of werklamp, duplo achterlicht, knipperlicht. Te koop bij de LaRo Loods in Vlaardingen.

Daarna waren de Kevlar achterspatborden aan de beurt. Gekocht bij VGS in Belgie. Een nieuw zwart rubbertje tussen scherm en C-stijl. Nieuwe boutjes en moertjes (zelf borgend vanwege de kunstof) en nieuwe inbus M5 voor de zijkant vast te maken. Geen bolkop gleuf schroef? Nee! Deze kan je ten alle tijden weer los krijgen en rotten minder snel weg dan de bolkopjes. Weer eens wat anders zullen we maar zeggen. Alles is toch al anders.

Morgen geen sleuteldag maar een shop til you drop dag. We vertrekken vroeg richting Waalwijk. Daarna naar CQS in Tienen om te eindigen in Luik en omgeving. Auto vol laden en terug naar Rotterdam.

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact