facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
28-01-2014 - Je bedenkt eens wat.
Je bedenkt eens wat, je maakt eens wat, je verzint eens wat, je bouwt eens wat en soms lukt het en soms lukt het ook totaal niet. In dit geval gelukkig wel. Het dashboard of tellerhuis wilde ik bekleed hebben met Carbon Wrap. Waarom? Omdat de deurpanelen ook met carbon zijn bekleed en straks ook de tunnel (Als het goed is, vrijdag / zaterdag binnen, thanks Pierre) Maar hoe doe je dat. Gewoon beginnen en hopen op een eindresultaat waar je tevreden mee bent. Ik denk als alles er inzit, de knopjes, de schakelaars, het stuur ervoor, ramen en deuren erin,. dat ik best tevreden mag zijn. Maar niet als je er met je neus bovenop zit en dat je alle micrometers ziet. Vooralsnog ben ik heppy.

Dan de tank. Soms zie je het voor je, weet je hoe je het hebben wilt. Het idee in je hoofd is klaar, maar je moet het alleen nog even maken. De bevestiging van de mal zag er logisch uit. Maar nu je de echte tank hebt, kan het misschien toch anders en beter. Omdat ik hem scharnierend wil maken, is het handig als je ook scharnieren erop hebt zitten. En dat ontbreekt nog. Morgen maar even met de tank naar het las bedrijf om er twee RVS scharnieren op te zetten ipv de lipjes. Althans, tenzij ik vanavond op een nog beter idee kom.
Dan de vulling. Pijpje zit goed, maar hoe ga ik het zo maken, dat A) de tank gaat scharnieren en B) de tankdop op de originele plaats komt. Dat wordt nog even zoeken naar de juiste materialen. Morgen maar weer verder....

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact