Wereldmeeting 2005 Schotland Kelso
De 16e wereldmeting werd gehouden in 2005 In Schotland bij Kelso in de voortuin van een prachtig kasteel. Floors Castle Kelso. Ongeveer 2.764 ingeschreven auto's waren aanwezig. 
Gevraagd: Foto's en reisverhalen. Maak 2cvTravel compleet en voeg hier je verhaal toe. Het inscannen van foto's kunnen wij verzorgen. Neem contact op met 2cvTravel via het contactformulier.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
16th International Meeting of 2CV - 2005
Schotland. Een meeting waar ik naar uit gekeken heb. Te meer omdat ik met de AZAM uit 1964 wilde gaan. 18 hele PK's en dan de bergen in. Travel Light, very light en alleen de kofferbak achterin vol en meer niet. Daar moest ik het mee doen. En dat werkte perfect. De rit naaar Kelso is, was, 1 van de aller kortste ooit. De tank zat nag half vol toen we aankwamen. Vanuit Rotterdam naar IJmuiden en daar de Ferry op met allemaal andere eenden rijders. Dat was gezellig. Een van de meest geweldige overtochten ooit.

Zie voor foto's de foto pagina

Aangekomen in Newcastle reden we zoals het hoorde aan de verkeerde kant van de weg. Even wennen en het ging perfect. Een paar kilometer en we kwamen aan in Kelso waar het lange wachten bij de poort met honderden andere ging gebeuren. Op een groot veld wachten wachten wachten wachten. Na uren konden we het veld op en zochten een plekje op aan de rand bij de rivier. Heerlijk rustig en toch dicht bij de grote tent en vlooienmarkt.

De meeting zelf niet gereden, het veld was te nat en te blubberig voor mijn 18pktje. Lopend naar het dorp waar ik en vele andere met mij, in de lokale buitensport winkel, een nieuwe slaapzak gekocht heb. Wat was het fris 's nachts zeg.
Het dorpje was geweldig. Het kasteel was prachtig en de meeting was top. Al kan ik me niet alles meer heugen na wat Schotse whisky. De regen maakte het weer erg bijzonder. Getuige de foto's.

Na de meeting zijn we met een aantal eenden door Schotland gereden waar we nog 1 nacht in de buitenlucht hebben geslapen om via Isle of Sky terug te gaan naar Zuid Engeland om daar de ferry te pakken naar het vaste land.
Op naar huis......

Engeland 761 Frankrijk 440 Nederland 400
Duitsland 369 BelgiŽ 158 Zwitserland 98
ItaliŽ 90 Finland 71 Oostenrijk 62
Zweden 56 SloveniŽ 45 Spanje 33
Denemarken 32 Portugal 32 Noorwegen 20
Griekenland 17 AustraliŽ 16 Hongarije 13
Luxemburg 9 TsjechiŽ 7 KroatiŽ 7
Amerika 6 Nieuw Zeeland 4 Polen 4
Canada 3 Ierland 2 Servie 2
Aruba 1 Iceland 1 Japan 1
Latvia 1 Macedonie 1 Mexico 1
Zuid Afrika 1        

Reisverslag en Foto's gevraagd!!!
Heb jij een reisverslag van de Wereldmeeting en een aantal digitale foto's?
En mag dit op 2cvTravel geplaatst worden?
Email het door naar info@2cvtravel.nl  of gebruik het contact formulier hieronder.

 
Wereldmeeting
 
Reisverslag
Foto pagina
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact