Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
27-11-2013 - Plamuren en... schuren
En ineens is het weer woensdag. De afgelopen dagen wel veel gedaan maar weinig zicht werk en gisteren een snipperdag voor mij. Is er dan wel wat gedaan? jazekers. De voorschermen zijn afgerond, letterlijk dit keer en afgelast. Deze heb ik vandaag schoongemaakt, oude tectyl eraf gebikt en wat plamuur erop gegooit en weer eraf geschuurd. Naast dat het ongelooflijk stoffig was, zijn ze bijna klaar voor de primer. Morgen toch nog even verder schuren. Het wordt nog een keer een hobby van mij.
Wanneer dat gedaan is, kan alles afgeprimerd worden. Spatborden, brievenbus klep, koets en de driehoekjes. En dan, dan is alles klaar voor de kleur. Morgen er nog even tegenaan, en dan is dat allemaal klaar.

Dan zou je zeggen dat het wachten wordt tot na de feestdagen. Niets is minder waar. Goed nieuws uit Kroatiė. Over twee weken zijn alle onderdelen klaar welke nodig zijn om het chassis af te bouwen. de twee hybride versnellingsbakken met Quaif dif erin, chassis poten achter, vering platen, aandrijfassen, achteras, etc etc etc Alles om het chassis af te maken. Of anders gezegd, het chassis op te bouwen als een echt 4x4 chassis.

En dan nog meer goed nieuws uit belgie. VGS is bezig om nieuwe mallen te maken voor voorschermen, driehoekjes en de motorkap om vanaf die mallen nieuwe kevlar plaatwerk te maken. Eer dat dit klaar is hebben we elkaar gelukkig nieuw jaar gewenst, maar ze komen er aan, ergens volgend jaar.
Langzaam aan vallen alle puzzelstukjes samen.

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact