facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
20-12-2013 - Weer een deuren dag!
Weer die saaie deuren vandaag. Gisteren allemaal deels opgebouwd, vandaag deels afgemaakt. De rest van de sluitingen erop maar ook de binnenkant van de buitenplaat bekleed met Xtreme foam. Geluid demping, warmte en het zal nog wel wat positieve eigenschappen hebben. Alle vier de deuren met dit spul bekleed.
Zal ik dan straks op de snelweg dit keer 'wel' mijn radio horen? Dat zou fijn zijn. Alhoewel, eerst nog een nieuwe Radio met speakers kopen. Weer wat om te shoppen straks.

En zoals het al bijna een gewoonte is, tussen de niet zulke leuke klussen door, het afwisselen met wel leuke klusjes. Zoals de benzinetank. Een normale tank past niet. Daar zit nu het achter dif gemonteerd. Blijven er niet zo heel veel opties meer over en kom je toch algauw uit op een tank in de auto. Maar dan hoe wat en waar? Uit mijn verzameling Jerrycans, 2 meegenomen en die als voorbeeld in de auto gelegd. 2x 20 liter maakt samen nog steeds 40 liter. Daar kan je wel een eindje mee komen. Ziet er leuk uit, en misschien werkt het ook wel. Iets om verder over na te denken van het weekend.

Een ander klusje was de trekhaak op een juiste manier monteren en gelijk afmonteren en zoals het hoort, de boutjes en of moertjes aftippen met wat lak. Kan je die niet meer vergeten.

Via via vernam ik de vraag of ik voor die persoon (geen idee wie) de stuurnaaf 2cv->QSP met de Quick Release wilde fotograferen. Foto 2, 3 en 4. Foto 2: QSP Leder sport stuur. Foto 3: QSP Quick Release op de naaf. Foto 3: Links de naaf die rechtstreeks op de stuurpijp gaat met 3 moertjes (ongeveer halverwege de ribbels) en rechts de QSP Quick Release.

En voor je het weet, zit de week er weer op. Weer veel gedaan, maar weinig zicht werk. Volgende week zal een rare week worden met alle feestdagen. Wie weet wat we dan gaan doen. Eerst weekend vieren. Prettig weekend allemaal.

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact