Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
22-11-2013 - afronden en... schuren
Weekend. Weer een volle week kunnen werken aan de Barbour. Alleen zoals ik al eerder typte, het is o zo niet sexy al dat geschuur en geplamuur. Maar ga je Wikipedia raadplegen over schuren, krijgt het ineens een hele andere betekenis. Volgens Wikipedia kan schuren 'ook' het volgende betekenen: een erotisch getinte manier van dansen. Nou kan ik me bij schuren nul niks nadda noppes ook maar maar dan ook helemaal niets erotisch ontdekken aan schuren. Behalve dat het wel mooi wordt. Vandaag veel afgerond (note to myself: Deuren kitten tegen resonantie). De deuren, de spatborden achter, de motorkap en de achterklep en de serviceluiken zijn afgerond. Zelfs de achterkant van de koets.

De motorkap is helaas zijn oude isolatie kwijt. Zolang je het niet aanraakte was er niets aan de hand, maar door de jaren heen is het verzadigd van vet en vuil en niet meer bruikbaar. Dat gaf wel de mogelijkheid om alles ook binnenin de kap te behandelen met een dikke laag Brunox. Klaar om te spuiten.
De serviceluiken achterin de koets zijn voorzien van wat luiksloten en beide kanten in de primer en Klaar om te spuiten.
De achterklep is voorzien van wat gaten M5 voor het LED kentekenverlichting en Klaar om te spuiten.
Deuren staan in de primer en voor zover mogelijk geheel gerenoveerd en strak gemaakt en Klaar om te spuiten.

Dan blijft voor de oplettende sleutelaar, de voorschermen over. Die zijn dan weer net niet klaar om te spuiten. Links is niet al te best en rechts valt mee. Ik had nog een stille hoop om nieuwe Kevlar schermen te kunnen kopen, maar deze zijn (nog) niet leverbaar. Maar wat had ik ze nu graag gehad/gekocht. Om de schermen te restaureren zal er veel gelast en geplamuurd en juist... ook geschuurd moeten worden. En als we dat dan toch moeten doen, dan maar een kleine Raid modificatie aanbrengen, of eerder gezegd eraf te halen. Zijn gelijk de rotte plekken verdwenen.  Een mooie klus voor maandag en dinsdag. Nu eerst Weekend!!!

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact