facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
18-01-2014 - Couchsurfing
Een Barbour met een achterbank? Ja waarom niet. En laten we nu net nog heel toevallig een bijpassende achterbank van de Toyota Aygo Citroen C1 hebben liggen die alleen even op maat gemaakt moet worden. Beetje smaller en een beetje lager. Zeg maar een centimeter of 10 smaller en 16 lager. Een leuke klus voor op de zaterdag. Kunnen we daarna weekend houden.

Met een slijptol hebben we net zo lang delen weg geslepen totdat we de breedte hadden, maar dan de hoogte. Dan maar helemaal uit elkaar en delen van het frame aangepast, ingekort, vast gelast en bijgewerkt. Een stevig geheel. En qua grootte leek het ook te kloppen. Dan het deel wat je liever uitbesteed aan een stoffeerder of zoals bij Chip Foose, aan een Mexicaan. Aangezien we die niet op de plank hebben liggen, zijn we zelf met een mes aan de gang gegaan om ook de bekleding en het foam op maat te maken. De stoelbekleding laten we vandaag nog even voor wat het is. Dat moet nog strak erop en er omheen en dan vast gezet worden. Klusje voor volgende week.

En dan het moment supreme. Past het? Ondanks dat de stoelbekleding nog los zit, en zonder beugels in de auto, even los om te passen, lijkt het perfect. We hebben een achterbank. En tevens een perfecte plek om daaronder een RVS benzinetank weg te werken. Mocht iemand die dit leest, handig met RVS zijn, en een benzinetank in de garage kan en wil lassen, horen we dat graag. Kunnen we daarna alles in 1x monteren. Nu eerst weekend......

Praat mee in de 2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued.... 

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact