facebook.com/groups/2cvtravel

 
 
Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
01-04-2013 - De Donor
Om een mooie, nette, goeie nieuwe Eend te bouwen, met een barbour Chassis, heb je zeer goede onderdelen nodig. Ofwel van je huidige auto, ofwel van een donor eend. In mijn jacht op onderdelen, leek het mij na al wat gezocht en gezien te hebben, verstandiger om maar naar een hele eend te zoeken. Liefst een Eend met een slecht chassis maar waar de koets en andere plaatdelen beter van zijn, dan mijn eigen auto (zie rechtsboven, zwart met oranje). En soms met het zo zijn. Met dank aan Pieter uit Rotterdam (IHC) kreeg ik een prachtige BarnFind of tuinvonst in mijn email. Het bleek een Citroen 2cv6 Club uit 86 of 87 waarvan de bak stuk was en het chassis was geknikt. Op een middag naar Limburg gereden en daar stond ze, achterin de tuin. Precies wat ik zocht. Nu alleen nog even ophalen. En dat kon mooi op tweede paasdag. (met dank aan de eendenwacht.nl)

Sochtend na de koffie naar Limburg gereden, Daar aangekomen stond de eend al klaar in de garage, en binnen een kwartier stonden we al klaar om terug te gaan. Nog even een kop koffie en we konden weer 2,5 uur terug rijden naar Rotterdam. Met de Paasdrukte viel het gelukkig mee. Aangekomen op de eendenwacht, gelijk een snelle inspectie op de brug en daar zagen we dat het chassis voor en achter de traverse geknikt of zelfs gebroken was. Maar verder ziet er alles perfect uit. meer dan 10 jaar binnen gestaan, en slechts 2 jaar buiten. Een eend zonder GAIK platen (Kentekenplaten zonder blauwe NL erop). Een prachtige aanwinst voor Project4x4.

Citroen 2cv6 Club
kenteken: PZ-61-YP (kenteken is vernietigd)
kleur: Grijs / Natuur groen
Bijzonderheden: Geen GAIK platen, geknikt chassis, versnellingsbak defect

MARKTPLAATS
Omm de benodige extra financien te vergaren, zet ik zo af en toe wat extra items die over zijn, of niet meer gebruikt worden op marktplaats. Alles tegen, als zeg ik het zelf, zeer schappelijke prijzen. Neem eens een kijken in mijn eigen marktplaats winkel op: http://www.marktplaats.nl/verkopers/408707.html

Nog lang niet alles staat op marktplaats, zoek je zelf nog onderdelen voor een 2cv stuur een email met je wensen en wellicht heb ik het liggen voor je.

Foto's: de PZ-61-YP

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact