Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8
 
 
 
     
 
11-12-2013 - Eendje halen!
Woensdag de dag dat we de eend, op konden halen. Met 2 auto's en de ambu aanhanger naar Autobedrijf Schalkoort in Hoek van Holland. Gelukkig is het mooi weer en geen regen. Dus geen rare doeken of zeilen nodig om de vers gespoten koets te beschermen. Daar aangekomen stond alles nog in de grote spuitcabine waar normaal de vrachtwagens en bussen in gaan. Inladen, vastsjorren, beschermen en op naar de eendenwacht.
Bij het uitladen leg je eerst alles even ergens neer. En dan? Waar laat je het allemaal. De delen die we nu eerst niet nodig hebben liggen tussen aanhalingstekens veilig opgeborgen op de zolder en de koets? die staat weer vertrouwd op de brug te glimmen. je kan dan niet wachten om er mee bezig te gaan om een blokje rond te rijden, maar zover is het nog niet. Er moet nog een hoop gebeuren.

Een start gemaakt met de velgen en de M&S89 banden onder het chassis gezet. Binnenkant wit, buitenkant AC136 grijs. En dat staat al een stuk beter dan de oude donor bandjes. Ook gelijk verder gegaan met de koplampsteun op te bouwen. Een smalle steun van een oud type met oud type koplampen. Alles is anders in tegenstelling tot een normale steun, en toch doen we het. Lekker eigenwijs bezig. Ok, het moest her en der aangepast worden aan de moderne tijd van toen, maar het resultaat mag er zijn met de oranje koplampen erop. En dan is het maar verder oppoetsen, delen schoonmaken en opbouwen. Maar wat ziet het er mooi uit allemaal...

2cvTravel groep op: https://www.facebook.com/groups/2cvtravel/
To be continued....  

 
 

Quick Links:
Project 4x4

 
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact