The Trail of Raid Laponie - Raid Nordkapp 2010
2 Eenden die in Februari 2004  midden in de winter de laatste Raid Laponie hebben gereden, rijden "the trail" opnieuw, in de zomer! Geen extreme temperaturen van min 40 maar normaal (!?) september weer. 8.000 kilometer zal de route zijn die voert door Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen. Ons doel; de Noordkaap ! van daaruit zal de route langs de ruige Noorse kust ons naar het zuiden voeren. Een alternatieve raid in The Trail of Raid Laponie.

 
 
 
 
 

The Trail of Raid Laponie - reisverslag

Datum: maandag 27 september 2010
Route 07: Rognan - Rotterdam Zuid

Weer: regen
Temp: 14
Kilometers: Geen idee
«« 19 sept

4 sept »»

maandag 27 september 2010
Maandag De eerste werkdag na de vakantie is altijd een lastige. Veel werk, veel e-mails, veel zaken die zijn blijven liggen en het regent ook nog eens. Gelukkig hebben we meer eenden voor de deur en konden we allebei in onze eigen eenden naar het werk rijden. De Azam was aan de beurt en zonder morren begonnen we een nieuw avontuur. Het werk. In mijn 1484 e-mails stond een email van een vriend uit Noorwegen dat de 07 dinsdag op transport is gegaan en een week later deze week op woensdag of donderdag er misschien al is. Niets is minder waar. Om 1500h

stond de vrachtwagen chauffeur aan de balie met een pakbon van de 07. Hij is er nu al. Dat is werkelijk waar SUPER SNEL!!! Nog een extra reden om de ANWB te bedanken voor de goede zorg maar zeker de snelle zorg. In de regen hebben we de 07 uit de trailer gereden. Gelukkig had de chauffeur een mobieltje opzak om snel nog even een foto te schieten. De 07 is weer thuis (bijna) de paar honderd meter dat ik er mee gereden heb naar de parkeerplaats maakte hij nog steeds een krijsend schrapend geluid. dat is dus niet minder geworden. Wat dat is komen we hopelijk snel te weten.
Morgen rij ik hem naar huis. Samen uit, nu eindelijk dan weer samen thuis.  later meer....

 Klik hier voor de rest van de foto's !!!!!!

 
Raid Nordkapp
Home
VVV Info
Webcam's
 
Reisverslag 1
Reisverslag 2
Reisverslag 3
Reisverslag 4
Reisverslag 5
Reisverslag 6
Reisverslag 7
Reisverslag 8
Reisverslag 9
Reisverslag 10
Reisverslag 11
Reisverslag 12
Reisverslag 13
Reisverslag 14
Reisverslag 15
Reisverslag 16
Reisverslag 17
 
Foto pagina 1
Foto pagina 2
Foto pagina 3
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact