Papierwinkel
Als je op reis gaat, heb je ineens te maken met een hele papier winkel van documenten tot belangrijk documenten tot je eigen paspoort. Voordat je weg gaat is het meer dan raadzaam om van alle documenten meerdere kopien te maken. In sommige landen moet je je paspoort afgeven. pas hier mee op, en geef hem NOOIT zomaar af. gebruik daarvoor een mooie kleurenkopie. Kopien zijn ook erg handig als (per ongeluk) alles gejat wordt. Met de kopien kan je via een ambassade of consulaat makkelijker en sneller verder reizen dan wanneer je niets meer hebt. maak ook kopien van je passen en credit cards die je meenemt. Neem niet te veel passen mee, alleen die nodig zijn. Bijvoorbeeld: Pinpas, Visa, ANWB, verzekeringspas, Reisverzekering..) Verlies je ze toch? dan is de datakluis van de ANWB een goede oplossing. Deze is al af te sluiten vanaf 12,50 per jaar. zie hiervoor:  ANWB Datakluis.
 
 
 
 

 
  Handige links:
Festivals Worldwide
Wereldklok Teletekst
Hostels in Europa
7749 campings Europa

Wijs op Reis
Visumdienst
ANWB
ADAC
LCR
GGD
Wijs op Reis
Paspoort info

Goed verzekerd op reis.
Nederland is een verzekerings land. Alls kan je zeer goed verzekeren maar we vergeten vaak een verzekering af te sluiten als we op vakantie gaan. Een weekendje naar Antwerpen om te winkelen is ook vakantie. Tegenwoordig kan je bijna niet meer door de bomen het bos meer zien aan verzekeringen. Iedereen bied wel wat aan waar je misschien wat aan hebt. 2cvTravel adviseert iedereen om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. ben je toevallig op een meeting in het buitenland en mocht er wat gebeuren, ben je ten alle tijden verzekerd.

Als je op internet gaat zoeken naar een (doorlopende) Reisverzekering kom je honderden pagina's tegen. maar welke is nu goed of niet goed. Voor de reizigers onder ons is Elvia Verzekeringen geen onbekende. Dit is ook 1 van de weinige verzekerings maatschapijen die een "Globetrotter" verzekering aan bieden tegen redelijke kosten.

2cvTravel kan hier geen advies in geven.
Vraag uw verzekeringsagent of tussenpersoon wat voor u de beste oplossing is.

 

 
Reis informatie
- Onderweg
- Paklijst
- Ambassade
- Autovignet
 
Papierwinkel
- Paspoort
- Identiteitskaart
- Carnets de Passage
- Dieren paspoort
- Gele boekje
- Groene kaart
- Int rijbewijs
- Reisverzekering
- Rijbewijs
 
Uitrusting
- Slaapmatten
- Slaapzakken
- Slaapzak Isolatie
- Slaapzak Dons
- Slaapzak Vezel
- Slaapzak Tijk
 
Tent keuze
- Seizoenen
- Onderhoud
- Materiaalkeuze
- Tent Boogstok
- Tent Katoen
- Tent Nylon
- Tent Noktent
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact