9e internationale besteleendenmeeting in Leersum .
Vorig jaar een geweldige meeting meegemaakt met ongelooflijk mooi weer in een nog mooier landschap. (zie 2007)
Dit jaar waren wij (Frank & Eveline) weer met de AZU uit 1960 en reden op met Alfred & Marja met hun AK400. De vrijdagavond zijn we vertrokken en de weg was niet druk te noemen. We reden met een gangetje tussen de 70 en de 95 km/h naar Leersum.
 
 
 
 
  Aangekomen op de Boterbloem van Boer Leo konden we direct aan de slag. kamp opzetten, auto uitruimen en... onze MTB's (mountainbikes) in elkaar zetten. De stalen bakdkuip lag weer klaar voor een warm kampvuur. Gelukkig een kampvuur, want de avonden en nachten zijn koud en zeer vochtig. Rond het kampvuur tref je weer veel bekende gezichten aan, maar ook bekende van alleen deze meeting.

na een heerlijke nacht in onze heerlijke warme slaapzakken (er waren een heleboel die het steenkoud hebben gehad) was het tijd voor een uitgebreid ontbijtje. De zon brande al lekker en doordat het niet of nauwelijks waaide was het ongekend mooi weer. Vandaag gaan de besteleenden een route rijden. Een collone rit door de omgeving van driebergen, leersum, amerongen, wijk bij duurstede etc.. Wij hadden andere plannen. Deze omgeving met de Amerongse bos, Lombokbossen en de Amerongse berg bied veel spektakel voor MTB-ers. Wij besloten om de rond rit te laten voor wat die was en staken ons in onze fiets-outfit. lekker door de bossen crossen over de Utrechtse Heuvelrug. van Leersum tot aan Rhenen en weer terug. 49km gefietst over prachtige paden en smalle single tracks en ga zo maar door. Tussendoor een paar stops gemaakt waaronder bij 'T pannekoekhuis. Je raad het al. na die heerlijke pannekoek terug naar de camping waar een warme douche ons opwachte. De besteleenden waren weer terug van de rit en iedereen maakte zich op voor de BBQ in de namiddag zon. Zodra de zon verdween achter de bomen en onderging maakte de warmte plaats voor zeer vochtige kou. De badkuip ging weer fungeren als vuurkorf en overal sprokkelden we hout. Lekker voldaan van een mooie sportieve dag voegde we ons bij het vuur met een hapje en een drankje. Maar laat ging het niet worden deze avond. De warmte van het vuur en de inspanningen van de afgelopen dag maakte ons snel slapperig.

Een kleine wereld. Wanneer de mist nog niet opgetrokken is, is het maar een trieste koude vochtige ochtend. Reden voor mij om nog maar eens lekker een paar keer om te draaien. Langzaam aan kwamen we of onze tent uit, of uit onze besteleend en ontwaakten we met een echt ontbijtje. langzaam kwam de zon er door en droogte onze spullen.

De AZu werd weer volgepakt met onze campeer spullen plus de 2 MTB's. We moesten er alweer vandoor. Voor ons geen AZUische Spelen, maar wel terug naar Rotterdam om daar een knalrode Acadiane te verkopen !!!!
Frank & Eveline
   
 
 
     
   
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact