5e CCR Polder meeting in Mookhoek
18 tot 20 april 2008. De CCR (Citroën Club Rijmond) bestaat dit jaar 25 jaar. De eerst meeting van de club dit jaar werd gehouden op de camping in Mookhoek. Dit keer voor het vijfde jaar weer een succes. Wij kwamen een vrijdag avond aan en zetten de tenten op en maakte nog snel even wat te eten. S’avonds lekker op warmen bij het grote kampvuur want het is best koud in de wind zo, en dat was er zeker voor op het veld zonder de bescherming van wallen en bomen
 
 
 
 
  Zaterdag morgen gingen we gezamenlijk boodschappen doen in S’gravendeel en namen ook nog een kijkje in de antiek en curiosa winkel daar in het dorp, veel leuke spullen maar onze portemonnees bleven allemaal dicht. Begin van de middag was er een primeur op de meeting “ De eerste kleppendeksel race van Nederland “ (Red. een rollend voertuig waar een kleppendeksel van een 2cv op gemonteerd zit, deze laat je een baan van 7 meter afrollen. Wie het eerst beneden is, heeft gewonnen) was een groot succes. Er deden negen deelnemers mee en dit voor de eerste keer in Nederland, was dat best veel. Verschillende maakten op de dag zelf nog een deksel van een speelgoed autootje. Vorig jaar zijn de Belgen er ook mee begonnen in Luxemburg en frankrijk doen ze het al meerder jaren. Het is daar uitgegroeid tot een heuse fanatieke sport op verschillende meetings. Na alle rondes te hebben gereden werd Team ‘2cvtravel’ en ‘team 3’ tweede en derde. De nieuwe wagen deed het goed maar heeft nog wat aanpassingen nodig om nog net iets beter te kunnen rijden. De derde prijs wonnen we met het prototype van vorig jaar die ook nog maar mee deed, mede onder de naam van deukie. De eerste drie winaars kregen een mok met opdruk van welke je gefinisht was. S`middags gingen we met ze allen gezellig bbq-en in een oude velg Rudi gebruikt zijn gril van Coleman, wart een ding is dat, je zou haast zeggen: onmisbaar in je kampeer uitrusting. Om acht uur begon de loterij met als hoofdprijs een elektronisch ontsteking. Helaas zaten we niet bij de winaars. Ook zijn er leuke en minder leuke prijzen te winnen of gewoon een beetje sponsoring voor de club, al met al weer een zeer geslaagde loterij met zeer veel prijzen. Hoe krijgen ze het iedere keer weer voor elkaar?!?!?. Dan maar weer snel naar het kampvuur om lekker op te warmen en wat bij te praten onder het genot van een stevige borrel. Zondag morgen alles weer op ruimen en dan het lange (ahum) stuk naar huis rijden voor de meeste maar een half uurtje. Jammer voor de regen een zaterdag maar met de party tent was het toch goed te doen en zelfs nog een beetje verbrand van de zon op zondag. Dit jaar waren er ongeveer 75 inschrijvingen waarvan er ook dagjes mensen bij zaten.
CCR gefeliciteerd namens 2cvtravel.nl met het 25 jarig bestaan, en nog bedankt voor de leuke gezellige meeting in Mookhoek.

CCR gefeliciteert met het 25 jaarg bestaan van de club!!
   
 
 
     
   
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact