De eerste ZOB meeting 2014

De Wat? De ZOB, wat staat voor Zuid Oost Brabant. De eerste meeting georganiseerd door een paar families en vrienden. Ontstaan uit het idee dat
er weer eens een gezellige meeting in Nederland moet zijn voor CitroŽns ouder dan 25 jaar waar gezelligheid voorop staat. En dat is gelukt, en hoe!
 
 
 
 
  De Brabanders staan bekend om hun feestjes en dat hebben ze in de eerste meeting met perfectie uitgevoerd. Een meeting die mijn inziens de boeken in kan als een van de beste in Nederland. En dat voor een aller eerste keer. Complimenten. Alleen de locatie al. Een kleine boeren camping bij Asten waar niks normaal is. Een douche in een oude silo, een informatie bord van een tekentafel, een volledig ingerichte tent of een boot of huifkar. Geweldig allemaal.

Vrijdagavond trad Piskeflod op. Een band waar 1 van de organisatoren in speelde. Fantastisch en zo gezellig dat de meeste de tijd vergaten. Muziek, kampvuur, heerlijke hamburgers (erg erg erg lekker !!!!!) en alle oude (en nieuwe) bekenden. Laat zochten de meeste hun tentje weer op om wakker gebrand te worden door de zon.

Met een ontbijt van slechts 2 euro was de keuze reuze. Hard gekookt ei, roer ei, bacon, koffie, thee, orange jus, yoghurt, brood in alle soorten, het kon niet op. Goed gevuld konden we beginnen met de puzzelrit door de Brabantse Peel. Nooit geweten dat het zo mooi was. Met nieuwe ervaringen van Brabant hadden we wederom een band. Bert. Bert speelde ook weer goed (beetje hard), maar dat mocht de sfeer niet bederven. En weer werd het laat.....

Ook de volgende ochtend weer een fantastisch ontbijt met alles erop en eraan wat je in een Hotel verwacht, konden we met een goed gevulde buik beginnen met de rondrit in colonne, door de Brabantse peel, maar dan grotendeels offroad. Helaas was het de afgelopen dagen droog en warm, waardoor het behoorlijk stoffig was. Maar gelukkig waren er toch nog een paar modderplassen.

Terug op het terrein pakte we de spullen in en gingen voldaan naar huis van een super geslaagd weekend. De eerste ZOB mag zeker niet de laatste zijn. Wat een gezellige en goed georganiseerde meeting. Absoluut tot volgend jaar !!
PS: nog bedankt voor alles !!!!

-2cvTravel-
   
 
 
     
   
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact